помощ за тика

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

georgieco
новобранец
новобранец

помощ за тика

Мнение от georgieco »

Здравейте колеги понеже си махнах другите болонези защото ми омръзнаха си търся ново какво ще ми кажете за тази тика http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=57" onclick="window.open(this.href);return false; или нещо друго до 300 лева ще е ползвам на марица за кефал марунаж скобар
georgieco
новобранец
новобранец

Re: помощ за тика

Мнение от georgieco »

или нещо по голям клас боло максимално до 400 лева
Valio_ribata
новобранец
новобранец

Мнение от Valio_ribata »

Колега не преставаш да задаваш въпроси.Бъркаш директен телескоп с болонеза,а си заделил 400лв за въдица.Крайно време е да прихванеш нещо от риболова.
valeri_1914@abv.bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valeri_1914@abv.bg »

Вобще не бърка показаното е болонезе. :finga: :finga: :finga: Не знам кой трябва да учи.
georgieco
новобранец
новобранец

Мнение от georgieco »

[quote="Valio_ribata"]Колега не преставаш да задаваш въпроси.Бъркаш директен телескоп с болонеза,а си заделил 400лв за въдица.Крайно време е да прихванеш нещо от риболова.[/quote]

колега вярно е че бях пуснал тема за боло а то се оказа директен но не бях обърнал внимание имам си прекрасна Shimano Speedmaster имах и тика техниум но е махнах защото ми омразна искам нещо ново а доколкото за риболова сам прихванал достатъчно за 17 години риболов
Аватар
batvanko1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batvanko1 »

Здравей georgieco, относно посочената от теб Tica Swing, поне за моя вкус е твърде мека и лигава. Личните ми предпочитания са за Сигнал и Арес, но ако държиш на Суинга в раздел обяви можеш да погледнеш тази https://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D ... tana-a6107" onclick="window.open(this.href);return false;, цената е много добра, чудя се как все още не е продадена. Успех.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
IVP.
новобранец
новобранец

Мнение от IVP. »

Georgieco нещо не ми се връзват темите дето пускаш,17 години риболоваш ,а пускаш разни темички ,като 12 годишен.Продал си бил болото щото му омръзнало,заделил пари ама те стигат за същото дето му омръзнало, иначе Speedmaster имал....ами маай със Шиманото докато ти омръзне и то и почвай на чисто. :twisted:
georgieco
новобранец
новобранец

Мнение от georgieco »

имах тика техниум на 5 метра искам да си взема 6 метра на тази тика се бях спрял но приемам и други предложения
valentin22m
новобранец
новобранец

Мнение от valentin22m »

Не е лошо човек,да има мечти....Моето мнение е ,че трябва да се ходи за риба,а не само да се стои пред клавиатурата......
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

georgieco написа:
Valio_ribata написа:Колега не преставаш да задаваш въпроси.Бъркаш директен телескоп с болонеза,а си заделил 400лв за въдица.Крайно време е да прихванеш нещо от риболова.
колега вярно е че бях пуснал тема за боло а то се оказа директен но не бях обърнал внимание имам си прекрасна Shimano Speedmaster имах и тика техниум но е махнах защото ми омразна искам нещо ново а доколкото за риболова сам прихванал достатъчно за 17 години риболов
Колега, ти "махнал" ли си си болонезите или имаш прекрасен Спийдмастър? Искаш нещо по-добро от Спийдмастъра или от Техниума? Ти нещо бъзикаш ли се с нас или не?

п.п. Не се засягай, но пишеш малко несвързано или пък може би аз така съм се научил да чета.
georgieco
новобранец
новобранец

Мнение от georgieco »

техниума го махнах защото и при най малка мъгла и кордата ми лепне по пръчката затова питам ако го имам този проблем с тази която сам посочил няма да е взимам искам да взема 6 метра приемам и други предложения но предпочитам по меките пръчки
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на болонезе”