Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Уникалната зарганска въдица
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- PlamenIvanov
- вече хвърля и на тежко
Уникалната зарганска въдица
Здравеите колеги,днес след поредното лутане из нета намерих едно бижу, което според мен доста запалени риболовци биха искали да притежават.
Ето я и нея, http://www.cloudninetackle.jp/product/3576" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето я и нея, http://www.cloudninetackle.jp/product/3576" onclick="window.open(this.href);return false;

Когато човек иска нещо намира начин, а когато не иска намира причина.
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Re: Уникалната зарганска въдица
Бива колега, само дето не е точно за зарган.
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Сигурен съм че с тази пръчка може да лови всичко що плува около брега, ама си представям следната гледка : доставил си я е човекът за скромната сума 1150 лв. с доставката и ДДС-то (поне), накичил я е с подобаваща Дайва макара ( по- всяка вероятност по-евтина от пръчката, но не много
), и маха за зарганки на плочана на Рубин примерно. Но идва бай М..нол, разпъва един телескоп "@@@@", и той маха, маха, ама по-едно време двете въдици вземат че се срещнат във въздуха, и телескопа "@@@@" вземе че се окаже по-здрав
. То верно бай М..нол има застраховка "живот", ама на дайвата гледам гаранцията и е "ограничена" ....
п.п. Може да ходи човека за зарганки примерно нощем, когато бай М..нол спи, ама дали това е решение ...

п.п. Може да ходи човека за зарганки примерно нощем, когато бай М..нол спи, ама дали това е решение ...
-
- вече хвърля и на тежко
rap66 написа:Сигурен съм че с тази пръчка може да лови всичко що плува около брега, ама си представям следната гледка : доставил си я е човекът за скромната сума 1150 лв. с доставката и ДДС-то (поне), накичил я е с подобаваща Дайва макара ( по- всяка вероятност по-евтина от пръчката, но не много), и маха за зарганки на плочана на Рубин примерно. Но идва бай М..нол, разпъва един телескоп "@@@@", и той маха, маха, ама по-едно време двете въдици вземат че се срещнат във въздуха, и телескопа "@@@@" вземе че се окаже по-здрав
. То верно бай М..нол има застраховка "живот", ама на дайвата гледам гаранцията и е "ограничена" ....

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
PlamenIvanov написа:Здравеите колеги,днес след поредното лутане из нета намерих едно бижу, което според мен доста запалени риболовци биха искали да притежават.
Ето я и нея, http://www.cloudninetackle.jp/product/3576" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
Колега защо пълниш форума с подобни теми

п.п.Rap66 е дал много добър пример защо не бива,пък и са малцина хората който биха отделили толкова пари заради една сопа,и подобни теми са просто зимно чесане на клавиатурата

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Като прочета за нещо че е Уникално и получавам ......
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Не схващам кой би искал да си вземе такова бижу за 1000 лева, като има перфектни заргански пръчки за по 70-100 лева... Е, може да не са Daiwa, но ловят без грешка.PlamenIvanov написа:Здравеите колеги,днес след поредното лутане из нета намерих едно бижу, което според мен доста запалени риболовци биха искали да притежават.
Ето я и нея, http://www.cloudninetackle.jp/product/3576" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()

П.П. Уф, и да питам... Лекува ли се наранена алуминиева шпула, да се нахакам в идиота, мамка му?...
idivarna написа: П.П. Уф, и да питам... Лекува ли се наранена алуминиева шпула, да се нахакам в идиота, мамка му?...
Ако не е много дълбоко

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз пък не схващам, кой не би искал такава въдица 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- orion30
- разбира нещата
Къса ми е. Нямат ли вариант на 3.9м. Пък и от корка са спестили да го пуснат по цялата дръжка.
Отказвам се да я взимам.
Отказвам се да я взимам.

-
- ще става разбирач
Забелязвам по себе си, че колкото повече се робува на такъмите по-малко се ходи за риба
Пръчката наистина е уникална, но е прекалено за нашето море и риби пръчка за 1000 лв. с Shimano Stella или Daiwa Exist на нея
Колега нали имаше пръчка Daiwa Power Float на три части не ти ли хареса?

Пръчката наистина е уникална, но е прекалено за нашето море и риби пръчка за 1000 лв. с Shimano Stella или Daiwa Exist на нея

Колега нали имаше пръчка Daiwa Power Float на три части не ти ли хареса?
въдицата навярно е доста добра,но зарганите които хващаме не заслужават такова чудо на технологията.
Бе, има ли зарган, и на 70 левово пръчле се хваща, но както се казва: "кеф цена нЕма" 

Благодаря за съвета dobria1! Ще гледам да го загладя, както си казал, пък после може да пробвам и да го полирам с шлайф паста и кече.dobria1 написа:idivarna написа: П.П. Уф, и да питам... Лекува ли се наранена алуминиева шпула, да се нахакам в идиота, мамка му?...
Ако не е много дълбокос водна шкурка 1000 или 2000 докато се заглади поне да не закача

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Аве преди няколко години като го почвах този риболов с въдица за 20лв съм правил по 115 риби на ден тва ми е рекорда а сега съм с въдица за 120лв и не съм вземал повече от 40-50 риби на ден от няколко години. Та скъпата въдица не лови риба. Но пък не смея да я оставям по камъните ама кефа цена няма , май си чешем само егото с тези скъпи тъкъми

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека