Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Лаврака тръгна пред Ной
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Лаврака тръгна пред Ной

Огромен 7 кила Див Лаврак хвана днес Веско Данов пред хотел Ной !
Не пише само на какво го е хванал

- недялко радков
- ще става разбирач
Re: Лаврака тръгна пред Ной
Не виждам следа от стрела на харпун,или е на мрежи,или на....морски червей на дъно 

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- vankata81
- ще става разбирач
не съм разбирач, ами тва до окото бялото петно от какво е?
- orion30
- разбира нещата
Този кандидат за кмет, кога излезе от затвора и кога и лавраци почна да лови.
По скоро този лаврак са го хванали, двамата му солташаци, които всяка вечер разпъват дънна бракониерска мрежа пред умрелия му хотел./има няма 2000м/
По мое мнение тоз миндил и гъза си не може да обърше сам.

По скоро този лаврак са го хванали, двамата му солташаци, които всяка вечер разпъват дънна бракониерска мрежа пред умрелия му хотел./има няма 2000м/

По мое мнение тоз миндил и гъза си не може да обърше сам.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Като гледам - добре го е хванал,няма да го изтърве на плочките.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Че няма той да ги пуска я нали си има балъци дето не пропускат и денorion30 написа:По скоро този лаврак са го хванали, двамата му солташаци, които всяка вечер разпъват дънна бракониерска мрежа

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Само да отбележа, че има изваден 6 кг. лаврак от Краси-Върхара на въдица, друг собственик на рибарски магазин в Бургас има 9ка! Аз до колкото знам, това са риби, който си живеят в черно море, единични бройки и много редки! Слуката беше точно през периода, когато вървеше най-много и лефера преди да си отиде! Защо да не?!! Браво! Сега докато се лови предимно чернокоп и циганка, винаги има шанс за такива редки риби, макар и малък. Наслука!!!
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
7кг.х 20лв./140лв.- на това е хванат!
-
- ще става разбирач
И аз мислех че са приказки от 1001 нощ ... и като гледам и вашите мнения са такива
Интересно щом я има тая риба там ако ходя всеки ден цяла година и мятам блесна/воблер колко е шанса да хвана и аз подобен екземпляр?

Интересно щом я има тая риба там ако ходя всеки ден цяла година и мятам блесна/воблер колко е шанса да хвана и аз подобен екземпляр?
Явно Дивите Лавраци не са за всеки, та да попитам!... А Питомен Лаврак къде мога да хвана, явно по-лесно ще се лови, има ли платени водоеми, където го отглеждат???...Огромен 7 кила Див Лаврак хвана днес Веско Данов пред хотел Ной !
Не пише само на какво го е хванал

-
- вече хвърля и на тежко
Див лаврак за 20 лева килото няма да намериш ако ще и да обиколиш от Балчик до Резово.Много нагоре е цената ама многооооgogo71 написа:7кг.х 20лв./140лв.- на това е хванат!

Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

Явно не знаеш кой е на снимката(този до рибата) за толкова години откакто го познавам(беше ми клиент) 1 път съм го виждал в морето да лови сафрид и почти се блъсна в нас понеже охраната му караше,така че едва ли е уловен на тролингstanevJR написа:Само да отбележа, че има изваден 6 кг. лаврак от Краси-Върхара на въдица, друг собственик на рибарски магазин в Бургас има 9ка! Аз до колкото знам, това са риби, който си живеят в черно море, единични бройки и много редки! Слуката беше точно през периода, когато вървеше най-много и лефера преди да си отиде! Защо да не?!! Браво! Сега докато се лови предимно чернокоп и циганка, винаги има шанс за такива редки риби, макар и малък. Наслука!!!

Тази риба (с тези килограми) върви по 50 кинта килото с тез 20 лева няма да те погледнат дориgogo71 написа:7кг.х 20лв./140лв.- на това е хванат!
Отскочи до пикадили и ще ги видиш питомните лавраци за около 12-20 лв.според размера,от Гръцки и Турски водоеми(ферми) ако искаш наистина да си хванеш отскочи до Гърция сега си е активна(преди 2-3 дена се върнах от там доволен точно с такива риби)idivarna написа:Явно Дивите Лавраци не са за всеки, та да попитам!... А Питомен Лаврак къде мога да хвана, явно по-лесно ще се лови, има ли платени водоеми, където го отглеждат???...
![]()
![]()
![]()
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- краси12345678
- ще става разбирач
Бас и лаврака по 50 лв .килото,
аз за 350 лв. ще взема 120 кг. шопар и ще има яко пърджоли ,мръвки с лук,пушена сланинка и т.н .б

Който нож вади сам пада в него.
dobria1, не е като да нямам желание да отида, но от 2008-ма покрай една операция затънах доста, та дори до инвалидна пенсия го докарах... А преди това бях по корабите и си носех някои неща, най-голям кеф ми направи скумрия на чепаре на рейд до Имингхям, Англия, филипинци ми го дадоха. Хващал съм и еспада до Бразилия. Та, който може да си позволи, може да иде, където си иска и да лови... Лошото е, че аз не мога. И жена ми я събори болест, тя по-зле и от мен - 95% инвалид, та аз с нея и с 9 годишна дъщеря няма, няма как да се откопча за по-дълго време, пък камо ли за чужбина.
Сори за офтопика!...
Поздрави и наслука на всички!.
Сори за офтопика!...
Поздрави и наслука на всички!.
-
- научил се да хвърля
Той Веско Данов не търка ли още наровете по арести и затвори? Що се отнася до снимката, чудесен фотошоп- то се вижда, че е хванал нещо друго, и рибата просто е поставена отгоре- юруш народе