Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

мнение за захранка
Модератор: Paublo_Eskobar
- MIR4EV
- ще става разбирач
мнение за захранка
мнението ви за захранването с пращина/джибри/ за риболов на тежко чувал съм че в комбинация с жито и царевица като се пораскиснат 2-3 дни стават чудеса имам кьм 60-70 кг за претстоящшят 20дневен риболов на дунава благодаря ви предварително
Според мен е рисковано, трябва много добре да се знаят навиците и вкусовете на рибата във дадения водем. Случвало ми се е да използвам ферментирала захранка, от предишен излет и различно... веднъж невероятни резултати друг път отчайващо.
Мойта теория е че тази захранка е за да раздразни рибата когато я има а не да я привлече. Със същия успех може да опиташ и със други остри миризми Мента например.
Мойта теория е че тази захранка е за да раздразни рибата когато я има а не да я привлече. Със същия успех може да опиташ и със други остри миризми Мента например.
- MIR4EV
- ще става разбирач
итокио
вижте какво момчета за доброто влиание на пращината върху привличането на рибата за мен лично съм си го изяснил понеже до преди няколко години когато работеше селският казан и тръбата му се изливаше в дунава беше хит там да се хвърля за амур шаран мряна и т.н просто исках да чуя и вашето мнение до сега не бях пробвал но тая година със сигурност ще пробвам па дано да дойде некоя гоооооооооооолемаааааааааа пияница дано