мнение за захранка

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

мнение за захранка

Мнение от MIR4EV »

мнението ви за захранването с пращина/джибри/ за риболов на тежко чувал съм че в комбинация с жито и царевица като се пораскиснат 2-3 дни стават чудеса имам кьм 60-70 кг за претстоящшят 20дневен риболов на дунава благодаря ви предварително
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Направи парцуца бе мой човек! :):) Изображение
Бъзикам се : относно това за захранката ,не знам пробвай и ще разбереш ,би трябвало да се получи! :) :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Струва ми се , че така джибросна тая царевичка ще допадне особено много на амура :roll: ама може и да ми се струва само :wink:
Опитай но не рискувай с всичката царевица, аз бих пробвал ама джибри нема... :lol: :wink:
Темата е интересна и я местя в Риболовна захранка.
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
stan4o
новобранец
новобранец

Мнение от stan4o »

Според мен е рисковано, трябва много добре да се знаят навиците и вкусовете на рибата във дадения водем. Случвало ми се е да използвам ферментирала захранка, от предишен излет и различно... веднъж невероятни резултати друг път отчайващо.
Мойта теория е че тази захранка е за да раздразни рибата когато я има а не да я привлече. Със същия успех може да опиташ и със други остри миризми Мента например.
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

MIR4EV,
Това за царевица накисната в джибри или ракия на Дунава
(по точно на Дунавските острови) съм го чувал..ама за лов на Патици !
Бракониерски разбира се.Кълват яката - опияняват се и не могат да излетят..по нататък е ясно..
Ама за риба незнам...
Аватар
MIR4EV
ще става разбирач
ще става разбирач

итокио

Мнение от MIR4EV »

вижте какво момчета за доброто влиание на пращината върху привличането на рибата за мен лично съм си го изяснил понеже до преди няколко години когато работеше селският казан и тръбата му се изливаше в дунава беше хит там да се хвърля за амур шаран мряна и т.н просто исках да чуя и вашето мнение до сега не бях пробвал но тая година със сигурност ще пробвам па дано да дойде некоя гоооооооооооолемаааааааааа пияница дано
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”