Мнение за мач въдица?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение за мач въдица?

Мнение от shefa »

Здравейте, искам да ви попитам дали имате преки наблюдения върху този мач на Тика:

Tica Runner Match TC4

Изображение

Допада ми това, че става с по-голяма дължина - до 4,80м.
Когато ще ловя с ваглери, ще го ползвам на 4,20. Обаче мисля да го ползвам и на река вместо по-късо болонезе, ако мястото не позволява употребата на 6 или 7 метрово боло - има клони над мен. Или казано с две думи - вместо да си вземам по-късо боло (5 метра, което не е 5 метра, а е винаги по-късо), мисля да взема тоя мач - хем за риболов с ваглери, хем за риболов на река.

Какво е вашето мнение и какви са ви впечатленията от въдицата? Въдицата става ли тежка с това допълнително коляно?

Ако имате други впечатления, ще се радвам да ги споделите.

Благодаря ви предварително, весели празници на всички и догодина повече риболовни успехи!
Аватар
hshopov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнение за мач въдица?

Мнение от hshopov »

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=132&t=50045" onclick="window.open(this.href);return false; за същата въдица ли става въпрос? Прегледай това ако не си го видял и успех :)!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Аватар
shefa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shefa »

Благодаря.

Ако някой друг има какво да каже допълнително, ще се радвам много.
nabeden ribar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nabeden ribar »

Здравей! Според мен ако идеята за по-дълъг мач е да го ползваш на река, то по-добре да си вземеш боло. Може би не е зле да премислиш нещата още веднъж. Предимството на болото е че е мислено за река, а и ти дава по-добра мобилност, т.е ако трябва да сменяш мястото по-лесно се сгъва и разгъва. И ще е по-леко.
vasko369
новобранец
новобранец

Мнение от vasko369 »

здравейте може ли да ми кажете дали този мач е добър за начинаещи заслужава ли си и т.н
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... 2371&click" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

Мерси предварително :)
Аватар
LukaBrazi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LukaBrazi »

https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ti ... atch-a9085" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
Вземи си това и ще ме споменаваш с добро цял живот.Колегата предполагам ще ти го даде и за по малко от обявеното.
Теле мача може да те откаже от този вид риболов,като строй и работа двете въдици нямат нищо общо.
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”