Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

помощ при избор на макари
Модератор: sapuna
помощ при избор на макари
Колеги харесах 2 вида макари някои можи ли да ми помогне в избора-SHIMANO BAiTRUNNER DL FA 10000 или TICA SCEPTER GTX 9000
Re: помощ при избор на макари
Колега двете макари са мн.различни кажи какво точно искаш със байтрънер или без тиката има рез.шпула за далечно замтане и тн........защо не се огледаш за някоя ултегра втора ръка има доста запазени макари за около 200лв. иначе +1 за тиката успех във избора 

Жаден съм а вода не ми се пие
-
- фен клуб-скобар
- lishev_64
- разбира нещата
.......................................ANIMALLL написа:Колеги харесах 2 вида макари някои можи ли да ми помогне в избора-SHIMANO BAiTRUNNER DL FA 10000 или TICA SCEPTER GTX 9000
Навярно имаш в предвид: SHIMANO BAiTRUNNER DL 10000 RA, и аз подкрепям нейния избор, макар, че наистина е важно какво предпочиташ - байтрънър, заден, или преден аванс. Трите вида са различни, и работата с тях доставя на всеки различно удоволствие.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Колеги нищо лично към никой може ли да ми обясните със какво даденият модел DL RA на Shimano превъзхожда тиката,че аз не откривам такова освен цената.ПС.въртял съм и двете макари.
- hshopov
- разбира нещата
защо? обоснови се,моля! въртял си ги и двете ли???Tanko Abrashev написа:+1 за Shimano Baitrunner DL FA 10000
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- lishev_64
- разбира нещата
Колега, прочитайки неколкократно всички коментари в темата, не открих нито един, в който някой да изразява мнение за превъзходство на Шиманото. Има само предпочитания, даже твоето към Тиката е първо. Е, защо да няма и почитатели и на Шиманото, какъвто съм и аз?albundi29 написа:Колеги нищо лично към никой може ли да ми обясните със какво даденият модел DL RA на Shimano превъзхожда тиката,че аз не откривам такова освен цената.ПС.въртял съм и двете макари.
А превъзходството на Шимано над Тика няма да коментирам. Излишно е. Всеки си има мнение.
Колега не си ме разбрал не говориме за шимано-тика а за дадени модели на двете марки във първият ми пост съм препоръчал модела ултегра които си заслужава всеки лев и забравяш за макари поне за 10год фен съм на шимано ама точно дл ра не е нищо особено от най-ниската гама е!
- lishev_64
- разбира нещата
О,кей! Извинявам се!
През ръцете ми са минали доста макари. По принцип не съм манияк, но когато за пръв път в ръцете ми попадна Шимано, се влюбих в марката. И това бе (и е още в мен) Ultegra XTB 14000. В момента притежавам различни модели и размери на марката, в това число и моделите DL 4000 FA и DL 2500 FA. Изключителни макарета. Затова предполагам, че и коментирания модел, който не притежавам, не отстъпва по качество.
Тика не съм притежавал и навярно това няма да се случи. Веднъж въртях Тика, не знам какъв модел бе, но това "нещо" няма как да ме плени. Коментара ми е само за макарите Тика. Притежавам директен телескоп TICA WINNER 7м. Уникален!
Това е моето мнение.
Весели празници!
През ръцете ми са минали доста макари. По принцип не съм манияк, но когато за пръв път в ръцете ми попадна Шимано, се влюбих в марката. И това бе (и е още в мен) Ultegra XTB 14000. В момента притежавам различни модели и размери на марката, в това число и моделите DL 4000 FA и DL 2500 FA. Изключителни макарета. Затова предполагам, че и коментирания модел, който не притежавам, не отстъпва по качество.
Тика не съм притежавал и навярно това няма да се случи. Веднъж въртях Тика, не знам какъв модел бе, но това "нещо" няма как да ме плени. Коментара ми е само за макарите Тика. Притежавам директен телескоп TICA WINNER 7м. Уникален!
Това е моето мнение.

Весели празници!

Весели и на теб и наслука,ама колегата пуснал темата никакъв го няма.