Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Shimano Catana Telespin CX
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- фен клуб-скобар
Shimano Catana Telespin CX
Какво мислите за този телескопичен спининг? Очаквам мненията ви относно всичко за този теле спининг. Благодаря ви. 

Танко Николаев Абрашев
Re: Shimano Catana Telespin CX
Става само при положение че абсолютно държиш пръчката ти да е портативна. Иначе почти всеки двуколенен е по добър вариант за тези пари.
Пръчката е изключително здрава и надеждна,няма чупене.Добре работи с тежести до 15 грама,на 20 вече се зори.Иначе аз ползвам два броя и дори за леко дъно на 240см,акция 7-21,като съм вадил речни диваци по 4-5кг и сомета до 6-7кг,кефа е неописуемо брутален като се сгъне на осем!
-
- фен клуб-скобар
Благодаря ви колеги чакам още мнения за въпросната теле спинингова въдица.
Танко Николаев Абрашев
Бих ти изместил фокуса към това травълче:
http://shop.fishzonebg.com/index.php?ro ... uct_id=949" onclick="window.open(this.href);return false;
Карбона е по-високомодулен,лека е,здрава,бърза,с жило,сгъната е 50 см,дръжката
се сваля отделно от телескопичната част на щекарна снадка,върви си с тубусче
http://shop.fishzonebg.com/index.php?ro ... uct_id=949" onclick="window.open(this.href);return false;
Карбона е по-високомодулен,лека е,здрава,бърза,с жило,сгъната е 50 см,дръжката
се сваля отделно от телескопичната част на щекарна снадка,върви си с тубусче
Когато си купувах първия спининг тръсках теле спининги на катана и като изключим компактния размер в згънато положение не виждам защо някой би си купил теле спининг . Спокойно можеш да си меташ блесничките с болонезето( не че не съм го правил).Както се изказа колега преди мен всеки двуколесен спининг за тези пари че и за по малко го превъзхожда в пъти.
Много правилно,аз също не бих взел теле спининг.sa_sko написа:Когато си купувах първия спининг тръсках теле спининги на катана и като изключим компактния размер в згънато положение не виждам защо някой би си купил теле спининг . Спокойно можеш да си меташ блесничките с болонезето( не че не съм го правил).Както се изказа колега преди мен всеки двуколесен спининг за тези пари че и за по малко го превъзхожда в пъти.
- eroucma
- разбира нещата
Колега ако държиш точно на телеспин погледни и това http://divo.bg/catalogsearch/result/?q= ... pin+Master Globe Spin Master
Не е крайно лош вариант, едни познат си взема за кефалчета по Янтра и му върши идеална работа. Лекичка е въдицата и е с добра изработка.
Не е крайно лош вариант, едни познат си взема за кефалчета по Янтра и му върши идеална работа. Лекичка е въдицата и е с добра изработка.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
-
- фен клуб-скобар
Колеги,щом някой предпочита телескоп вместо колена пръчка,значи транспортната дължина е голям проблем,пък и да не е,всеки с предпочитанията си.Аз например нямам автомобил,преди няколко години ходех за риба с мотоциклета си,е кажете как се пъха в раницата двуколенна въдица(2.40),това си е 1.20 транспортна дължина,ще стърчи като пилон.Щом колегата иска мнения за телескоп,значи вече е решил.Аз лично съм любител на коленните пръти(шаранджийски,спининг,за плувка),но понякога ми влизат в употреба и телескопите,и то не рядко.Поздрави.
-
- фен клуб-скобар
- ynovi
- научил се да хвърля
Тогава ти препоръчвам тази въдица. С нея няма да имаш никакви проблеми с кой да е транспорт. Удобна е за всякакъв вид транспорт: автомобил, мотоциклет, колело, ролкови кънки, скейтборд.... С нея дорри може да се ходи на училище, университет..., дори в БАН няма да направят проблем.magnetar написа:Колеги,щом някой предпочита телескоп вместо колена пръчка,значи транспортната дължина е голям проблем,пък и да не е,всеки с предпочитанията си.Аз например нямам автомобил,преди няколко години ходех за риба с мотоциклета си,е кажете как се пъха в раницата двуколенна въдица(2.40),това си е 1.20 транспортна дължина.

-
- фен клуб-скобар
- ynovi
- научил се да хвърля
Не е смешно!
Смешно щеше да е ако колегата практикуваше друг вид риболов и питаше например: Как да сложи в раничката си 13 метрова щека +сандъка с платформата, столче, легло, чадър, кофи, сеялки, миксери и другата необходима посуда за този вид риболов.
С двуделния спининг е извадил голям късмет...
Смешно щеше да е ако колегата практикуваше друг вид риболов и питаше например: Как да сложи в раничката си 13 метрова щека +сандъка с платформата, столче, легло, чадър, кофи, сеялки, миксери и другата необходима посуда за този вид риболов.
С двуделния спининг е извадил голям късмет...
-
- фен клуб-скобар