Мнение за лодка BARK

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение за лодка BARK

Мнение от vanboxer »

Здравейте колеги!
В момента си търся лодка (предимно за море), но съм пълен новобранец в този риболов. Разполагам с около 2000лв общо за лодка и двигател(моторът най-вероятно ще е на старо :-) ), гледах много модели и общо взето не мога да преценя- всички са ми еднакви. Искам лодка от 3м нагоре. Ще съм благодарен за съвет. Прилагам и линк към последната която гледах- какво ще кажете за нея?
http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-NEW-Inf ... 19f790cbad" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Мнение за лодка BARK

Мнение от vanboxer »

И това също
http://www.ebay.co.uk/itm/3m-10ft-infla ... 3ce4712808" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Колега в този ценови диапазон бих ти препоръчал Промарин или Тохамаран .. мисля че имаше и промоции в момента!
успех!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
iiivvvaaa
новобранец
новобранец

Мнение от iiivvvaaa »

колега здравеи да дам и моите съвети за морето ти препоръчвам лодка поне 3.30 ал цял под с мотор 8 к сили за да може лодката да глисира с двама души на борда това е дано съм бил полезе касмет в покупките
Аватар
hkoko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hkoko »

Тази от първия линк я отпиши - няма кил.Послушай колегата за съвета тез 500 паунда по 3 ще влезеш и в ценовия клас и на Зандер.Имам от година Тохамаран на 320 см.Държи се добре ходя си прав в нея мятам си блесните наляво на дясно не се клати стои стабилно а съм 120 оки :)
направи каквото трябва пък да става каквото ще
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

hkoko написа:Тази от първия линк я отпиши - няма кил.Послушай колегата за съвета тез 500 паунда по 3 ще влезеш и в ценовия клас и на Зандер.Имам от година Тохамаран на 320 см.Държи се добре ходя си прав в нея мятам си блесните наляво на дясно не се клати стои стабилно а съм 120 оки :)

+1 но с едно допълнение,гледай да е към 4,50 м. ако ще е и за морето
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
iiivvvaaa
новобранец
новобранец

Мнение от iiivvvaaa »

boki speca написа:
hkoko написа:Тази от първия линк я отпиши - няма кил.Послушай колегата за съвета тез 500 паунда по 3 ще влезеш и в ценовия клас и на Зандер.Имам от година Тохамаран на 320 см.Държи се добре ходя си прав в нея мятам си блесните наляво на дясно не се клати стои стабилно а съм 120 оки :)

+1 но с едно допълнение,гледай да е към 4,50 м. ако ще е и за морето
iiivvvaaa
новобранец
новобранец

Мнение от iiivvvaaa »

колега 4.50 няма дигане от двама души
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

iiivvvaaa написа:колега 4.50 няма дигане от двама души
Че ти,ще я носиш ли из морето,или ще се возиш в нея ????Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
hkoko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hkoko »

Бачо Киро прав си няма да я носи тя него ще вози ,но ако е като мен за няколко излета в месеца ще трябва да мисли и за прибиране някъде.Моята я превозвам не тавана на джипката(направил съм си багажник)като е суха бива ,но мокра ли е от дъжд или роса 70 кила на 700 се равняват.
направи каквото трябва пък да става каквото ще
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

4,50m май ми идва големичка за тавана на комбито, а и доста надхвърля бюджета :-)
Гледам тук във Варна има някакъв магазин във Младост до медицинския център. Представители са на PROMARINE. Харесах си модел AL330 с твърдо дъно, предлагат двигатели GENOVO.Така като смятам парите ще ми стигнат максимум за двутактов 3,6 кс къс ботуш. Това достатъчно ли е да ме движи на сравнително близки разтояния (400-500м от брега) в морето. Аз съм 100кг
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
iiivvvaaa
новобранец
новобранец

Мнение от iiivvvaaa »

и 3.6 ще кара лдката ама като видиш другите как летят покраи теб ще се замислиш за по голям
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Това че няма да е бърза не ме притеснява толкова (все пак съм и начинаещ), по скоро ме интересува дали с мотор от 2кс нагоре, може да се придвижвам нормално при сравнително спокойно море. Както казах не мисля да влизам много навътре и да плавам големи разстояния, след време сигурно ще ми дойде друг акъл ама за сега така.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

vanboxer написа:Това че няма да е бърза не ме притеснява толкова (все пак съм и начинаещ), по скоро ме интересува дали с мотор от 2кс нагоре, може да се придвижвам нормално при сравнително спокойно море. Както казах не мисля да влизам много навътре и да плавам големи разстояния, след време сигурно ще ми дойде друг акъл ама за сега така.
3,30 Зандер с алуминиево дъно и двигател 2,6коня прави 9км/час с един човек и 8,5км/час с двама при спокойно море. При гадно време и вълна скоростта пада на 7км/час.
Сам можеш да прецениш до каква сила на вятъра може да влизаш.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Доста теми и мнения изчетох, долу горе получих отговор на въпросите си. Общо взето много хляб има да ям още на тема море и лодки :-) . Извинявам се за темата( има много подобни във форума) и благодаря за отговорите.
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”