Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир близо до комплекс Островче,Разград
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир близо до комплекс Островче,Разград
Здравейте на всички рибари и читатели на форума!
По празниците ще ходя в един комплекс близо до Разград(Островче)и чух ,че близо до комплекса има язовир.Някой евентуално да ме упъти ,ако знае разбира се къде е,от къде мога да си купя стръв,каква стръв ,и дали кълве изобщо в момента,ще му бъда много благодарен!Поздрави на всички съфорумци!Наслука!!! 

Наслука!!!
-
- новобранец
Re: Язовир близо до комплекс Островче,Разград
Язовира мисля е непосредствено до комплекса,а стръв може да си купиш от близкия град Разград. Като риба не мога да те ориентирам преди имаше шаран ,каракуда сега не знам.
В района има и други алтернативи-Трапище,Сейдол,Чудомир...
Но все пак вече е доста студено за шаран и каракуда,пробвай костурите на Трапище или яз.Съединение на стената.
Но все пак вече е доста студено за шаран и каракуда,пробвай костурите на Трапище или яз.Съединение на стената.
Отбивката се намира на самия път от Разград към Търговище,около 500 метра след разклона за с.Островче.Има табела към язовира,но е доста малка.Стръв от Разград или Търговище,зависи кое ще ти е по близо.Като си бях последно в бг през октомври тази год.,бях се запътил към същия язовир(имал съм слука на шаранчета около 2-те кила,но преди 3 години),разочаровах се когато видях пазача да обикаля с т.н. търмък в ръка.