желио воивода

Модератори: bobopeli, sapuna

RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

желио воивода

Мнение от RoSeN_94 »

В неделя с баща ми отидохме на желио воивода(сливенско).Настанихме се и гледам отсреща вадят едни ситни каракуди по няма и педя.Захранихме с малко гранули и започва 4акането.По едно време гледам няма ми я плувката затичвам вадя едно костур4е 300гр.След около пооловин 4ас хоп повли4а шаранче-100-200гр после още 3 шаран4ета едното беше кам 300-400гр.След това пално затишие.След около 2 часа пак повлича каракудка(малка)после още 10-11.До водоеме минава река тунжа.Обих два скакалеца и аре кам реката.На единия скакалец хварлям аз на другия баща ми.На мене клавна ама изтарвах скакалеца беше скасан и реших друга простотия.Хванах малки рибки(томбушки)хварлям и след малко едно костурче.През товва време татко вади един клен-450гр.Тои слага на пинки аз на рибка,и маика звани (няма ли ве4е да се прибирате).Казахме и още 30мин.през това време изкарахме една червеноперка и един костур.ВСИЧКАТА РИБА БЕ ПУСНАТА
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Млади приятелю, поздравления за това, че си запален риболовец, но имам една банална забележка - мноооого правописни грешки бе, човече, то бива тук-там, ама при тебе ужас...
Не искам да звуча като някакъв духовен учител, но няма да е зле да обърнеш внимание, за твое добро е :wink:
Хайде наслука!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RoSeN_94 »

:D:D:D ok :D:D:D
Jon
новобранец
новобранец

Мнение от Jon »

УВАЖАЕМИ КОЛЕГА, ВЪВ ВРЪЗКА С ОТГОВОРА ТИ НА ЗАПАЛЕНИЯ
РИБОЛОВЕЦ, БИ ЛИ ПРОЧЕЛ СОСБСТВЕНИЯ СИ ПОДПИС (ИМАМ
ПРЕДВИД ИЗРЕЧЕНИЕТО КОЕТО СЕ ИЗПИСВА АВТОМАТИЧНО ПРИ ВСЕКИ