Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Търся воблер
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Търся воблер
Това е воблера искам да си го закупя но не знам от къде никъде го няма
- Прикачени файлове
-
- 2014-12-20 17.30.13.jpg (501.92 KiB) Преглеждано 2307 пъти
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Re: Търся воблер
Не! този който търся струва 5 лева и се води супер лесно счупих го и не мога да си намеря същия никъде
Мисля че са идентични с твоя но в друг цвят.
- Прикачени файлове
-
- 20150101_210720.jpg (2.33 MiB) Преглеждано 2227 пъти
Тук -
http://fishingshop-pike.com/index.php?r ... &limit=100" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
надолу по страницата има модели като твоя ,но май няма същата разцветка
http://fishingshop-pike.com/index.php?r ... &limit=100" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
надолу по страницата има модели като твоя ,но май няма същата разцветка

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
в много сайтове гледах и по магазините ходих няма и няма същия цвят за това пуснах темата 

zariben батка, оригинала си е моделът V-joint на River2sea, а ти си имал късмета да си намериш работещо китайско копие. За твое съжаление характерна черта на китайските модели са крехкостта и това, че един с един не си приличат, както и това, че рядко работят. И дори да си намериш същия ( което е малко вероятно) шанса да работи както първия е малък. Воблерите Siweida също са китайци, и много малко от тях работят.
Моят съвет е или да си вземеш оригинала, който си е доказан воблер или да обикаляш по левчетата и да търсиш отново някоя сполучлива имитация. Мисля, че и аз съм засичал подобни ментета по магазините "Вичко за лев".
Моят съвет е или да си вземеш оригинала, който си е доказан воблер или да обикаляш по левчетата и да търсиш отново някоя сполучлива имитация. Мисля, че и аз съм засичал подобни ментета по магазините "Вичко за лев".
Красимир Атанасов написа: В момента изглеждаш като куче,което го сърби цвайтера и със задни крака зад ушите препуска през мегданя.
дали ще има по "левчетата" не съм виждал рибарски стоки тамBaMnup написа:zariben батка, оригинала си е моделът V-joint на River2sea, а ти си имал късмета да си намериш работещо китайско копие. За твое съжаление характерна черта на китайските модели са крехкостта и това, че един с един не си приличат, както и това, че рядко работят. И дори да си намериш същия ( което е малко вероятно) шанса да работи както първия е малък. Воблерите Siweida също са китайци, и много малко от тях работят.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Оригинала е Jackall Mikey на който V-joint е копие , а в случаят човека търси копие на копиетоBaMnup написа:...оригинала си е моделът V-joint на River2sea, ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Напълно съм съгласен с мнението на колегата.zaribeniq написа:дали ще има по "левчетата" не съм виждал рибарски стоки тамBaMnup написа:zariben батка, оригинала си е моделът V-joint на River2sea, а ти си имал късмета да си намериш работещо китайско копие. За твое съжаление характерна черта на китайските модели са крехкостта и това, че един с един не си приличат, както и това, че рядко работят. И дори да си намериш същия ( което е малко вероятно) шанса да работи както първия е малък. Воблерите Siweida също са китайци, и много малко от тях работят.
Съжалявам че ти го казвам, но забрави за този воблер... Аз също имах китайски щукоубиец за 1.50, който ми извади доста риби, докато не го отнесе една зъбатка.
Все пак, ако решиш да търсиш, не търси в магазините " всичко за лев" , а в китайските магазини за домашни потреби. Почти във всички по - големи такива, има и рибарски стоки.
Успех в търсенето.
Първата щука и първата кака се помнят вечно независимо от килограмите им !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
в продавалник има от тези китайци
- eroucma
- разбира нещата
В нащо "Велико Град Търново" понятието "Сичко по ЛеФ" обединява: Магазинчетата по 1-2...10 лева, Домашните потреби и двата китайски мола и на всяко от тези места може да се провери за въпросният "воблер". Май и аз съм го засичал, ама само като му погледна белите кламеро подобни тройки и се отказвам да го пипамmarkas написа: Все пак, ако решиш да търсиш, не търси в магазините " всичко за лев" , а в китайските магазини за домашни потреби. Почти във всички по - големи такива, има и рибарски стоки.
Успех в търсенето.

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
тройките се сменят и няма ядовеeroucma написа:В нащо "Велико Град Търново" понятието "Сичко по ЛеФ" обединява: Магазинчетата по 1-2...10 лева, Домашните потреби и двата китайски мола и на всяко от тези места може да се провери за въпросният "воблер". Май и аз съм го засичал, ама само като му погледна белите кламеро подобни тройки и се отказвам да го пипамmarkas написа: Все пак, ако решиш да търсиш, не търси в магазините " всичко за лев" , а в китайските магазини за домашни потреби. Почти във всички по - големи такива, има и рибарски стоки.
Успех в търсенето.

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Внимавай с покупката на тези копия на V-joint или по-скоро Jackall, имах едни, които нямаха НИКАКВА игра, а на външен вид бяха докарани. По-добре си вземи първоразрядното копие от River2sea, посочено в първия линк 

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- pop_stavri_
- научил се да хвърля
Колега, виж тук за наличност: http://best-fishing.eu/vobler-mifine-sink-80mm-tx23-1