Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мокро капОчино на Роман.
Мокро капОчино на Роман.
Не съм писал отдавна,ма и на риба не съм ходил,де.Две работи,от 8 до 20ч.бачкаш като изоглавен,а събота и неделя все има нещо за правене по къщи.Както и да е.Сутринта в 8ч.бяхме на Роман.Никакъв човек на вира под чешмата.
Ами ха давидим защо?Стигнахме след моста,айде в ляво и.....Ми то няма път през полето.Едни коловози,едни локви,ужасТ и ад.
Къде,къде,под моста на завиряването от ВЕЦ-а.По един фидер на5-6м.при дълбочина поне5-6м.,но накъсо най-вече заради ледохода.На плувка-на 3-4м.дълбочина около 2м.Първо изтичане(водата течеше доста бавно),двата червея ги няма.Ха,рибата тука,бе!Второ изтичане-същото,а индикация няма!Скъсяване на повода,по-прецизна дълбочина-още две проводки същото.Удар и на фидера,не се закачи.Удар и при колегата-откачи се!!Край,разпрахме ги!!
Почват да се мислят тактики,дължина на поводи,номера на куки ииииии в те тоя момент заваля.Първо леко,после по-силно и накрая си беше порой.
По
реката тръгна доста лед,ние се наквасихме порядъчно и вече и като дуФна северняка(устискахме до 11,ма ни пипане,ни дявол),айде в къщи.Та това е от Роман.

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Мокро капОчино на Роман.
Поне сте се престрашили и разходили, аз се разходих само с поглед през прозореца!
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Поздравления за куража,предвид времето!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Eдин чукча бил на първа среща. Седял- чакал па погледнал часовника. Поседял още малко и казал.
"Чакам до -40 и си тръгвам.
Този виц ми дойде на ум докато те четох.
Браво за упорството и за фидера.
"Чакам до -40 и си тръгвам.
Този виц ми дойде на ум докато те четох.
Браво за упорството и за фидера.

- azareus
- ще става разбирач
Кофти капОчино! Успех следващият път! 

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/