Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

малко информаcиа около созопол:)
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
малко информаcиа около созопол:)
отивам на каваcите от 1-ви август,мойе ли някои да ми кайе какви видове риба има там и с какви такуми се хващат защото това ще ми е дебиут на морски риболов:)и още един вапрос имам:какво мойе да се хване на блесна в този раион около созопол и има ли нещо по спеcифи4но в риболова на блесна в морето.Наслука на вси4ки и много ще се радвам някои да ми даде повечеко инфо.Предварително благодариа!
Риба Място Няма!!!
- st_beer
- ще става разбирач
Здравей колега
Всяка година почивам около Созопол и дните ми минават най вече в риболов понеже мразя да ходя на плажовете да се пека. Ако имаш лодка
сутрин можеш да влизаш за попчета но те си варвят през целия ден аз го ловя на парченца месо от рапан.Привечер около 18:00 отивам на така наречената "Лайняна буна" за илария и платерина понякога удрят и големи кефали но те са по рядко там си ловя само за кеф от там риба не кусвам не че и има нещо но не мога да превъзмогна погнусата от там кадето я ловя иначе които я е ял казва че е превъзходна. Ловя на дъно на блатен червей продават го по риболовните сергии в Созопол. Такама не зная как се казва но го има и него там на едни картончена е навит и над куките има продълговати тапички оцветени в червен и бял цвят аз поне ползвам тях има и други цветове с разни маниста и паетки но аз си ползвам стандартия вариант. Относно блесната нищо не мога да ти кажа и не зная някои който е ловил на блесна по морето. Ами от мен толкова мога да ти пожелая пиятна почивка и НА СЛУКА.
Всяка година почивам около Созопол и дните ми минават най вече в риболов понеже мразя да ходя на плажовете да се пека. Ако имаш лодка
сутрин можеш да влизаш за попчета но те си варвят през целия ден аз го ловя на парченца месо от рапан.Привечер около 18:00 отивам на така наречената "Лайняна буна" за илария и платерина понякога удрят и големи кефали но те са по рядко там си ловя само за кеф от там риба не кусвам не че и има нещо но не мога да превъзмогна погнусата от там кадето я ловя иначе които я е ял казва че е превъзходна. Ловя на дъно на блатен червей продават го по риболовните сергии в Созопол. Такама не зная как се казва но го има и него там на едни картончена е навит и над куките има продълговати тапички оцветени в червен и бял цвят аз поне ползвам тях има и други цветове с разни маниста и паетки но аз си ползвам стандартия вариант. Относно блесната нищо не мога да ти кажа и не зная някои който е ловил на блесна по морето. Ами от мен толкова мога да ти пожелая пиятна почивка и НА СЛУКА.
-
- новобранец
мерси много за инфото.надявам се до заминаването ми да сам събрал достатъчно полезни съвети и да мога да се похваля с някъв скромен улов като се върна.Все пак ще пробвам на блесна простто съм безкрайно любопитен какво ще стане след като вси4ки кефалови риби са хищници би трябвало по пътя на логиката да имат интререс към нея само че не се знае дали рибата има същата логика;)))
Риба Място Няма!!!