Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Питане за извънбордови HONDA
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Питане за извънбордови HONDA
Първо искам да поясня, че изобщо не разбирам от извънбордови моторетки.
Питането е, можели някой да определи по снимките коя година горе-долу е произведено моторчето?
И другия ми въпрос е, какво трябва да се гледа при покупката на двигател втора употреба?
Питането е, можели някой да определи по снимките коя година горе-долу е произведено моторчето?
И другия ми въпрос е, какво трябва да се гледа при покупката на двигател втора употреба?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
Re: Питане за извънбордови HONDA
Иконата на стената
- трапера
- сериозен играч
Попитай в Киров-Бош, те са вносители на Хонда,мисля. Поне ги продават де. Може по табелата с данните на двигателя да се установи година на производство, въпреки че като гледам е доста старичък. Съвременните 4тактови са сив металик и са по-заоблени.

В Гугъл на първо четене излизат някои работи, но при по задълбочено търсене ще намериш нужната ти информация за всичко

В Гугъл на първо четене излизат някои работи, но при по задълбочено търсене ще намериш нужната ти информация за всичко

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тоя според мен е пребоядисан в синьо... Няма ли табелка /сериен номер и т.н./
И според мен е пребоядисан в синьо, два дена под ред се ровя в нета и друг такъв не намерих. Намерих един сив, със същите надписи и лепенки, само че се продава на другия край на света и не пишеше коя година е. Намерих няколко на който капаците сякаш бяха същите или поне почти същите като на въпросния мотор. Само че тези който ги оприличих на синия бяха почти на моята възраст. Иначе казано, произведени през периода на моето ранно детство. Но както и да е, преди малко звъннах на продавача да го попитам, евентуално да ми изпрати снимка с табелката и той ми каза че мотора е продаден отдавна. Така че хондата е вече история.Тедо написа:Тоя според мен е пребоядисан в синьо... Няма ли табелка /сериен номер и т.н./
Но остава втория въпрос. Има ли нещо на което трябва да обърнем особено внимание при закупуването на мотор на старо?
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
-
- ще става разбирач
Може би е бил като моя, преди да го пребоядисъм

Това е оригиналната разцветка.Долу тъмно син, горе бял капак.
Моя е от 7,5кс- 1983г. и въпреки че пали от ряз, е позагубил някой кон.
Но ми е идеален за тролинг.На ниски обороти, с 3,3м лодка и тихо време
докарва скорост от2,7км по GPS.
Но от умрелите коне, макс.скорост която ми докарва е 13-14км/ч
Това е оригиналната разцветка.Долу тъмно син, горе бял капак.
Моя е от 7,5кс- 1983г. и въпреки че пали от ряз, е позагубил някой кон.
Но ми е идеален за тролинг.На ниски обороти, с 3,3м лодка и тихо време
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тая скорост сам или двама?skorpion написа:На ниски обороти, с 3,3м лодка и тихо време
Аз сам с 330 с 6 (живи 4-тактови) кончета правя 27-29кмч...
-
- ще става разбирач
И аз при проба с меркури 6кс 4такта я докарвам.
Дали скоростта има 20 км/h
https://www.youtube.com/watch?v=KHov-L6 ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
https://www.youtube.com/watch?v=KHov-L6 ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според мен е поне 25кмч... За тая работа има GPS-иzerin1 написа:Дали скоростта има 20 км/h
https://www.youtube.com/watch?v=KHov-L6 ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow