Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Лодка- невероятно , но факт
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- rumen_78
- научил се да хвърля
Лодка- невероятно , но факт
Колеги , може би прибързвам с тази тема , но няма как да не споделя това което ми се случва !Ще започна с малко история. През не-толкова далечната 2007 г. с радост ви споделих за направената от мен рибарска лодчица ( http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=7790" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow ) , за жалост малко по късно тя ми беше открадната за което веднага се оплаках във форума ( http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=9197" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow ). Дори след години съм благодарен на колегите , които заявиха подкрепа тогава ! И така минаха седем щастливи години , дъщеричката ми стана първи клас , синът ми е на 4 , жената ме ядосва в норми , от време на време на риба ,какво повече му трябва на човек.......... 16.1 .2015 Антонов ден . Минавайки покрай езерото на Суходол спрях да видя колко е дебел леда , е колеги както може би се досещате видях и нея -моята лодчица , боядисана в зелено , поучукана , поразсъхнала се , оцеляла но пак толкова красива , оцеляла на времето . За жалост собственика го нямаше , а от пазача нямаше как да получа отговори на тлеещи в мен въпроси (кой , кога .......) .Сега всеки ден минавам и гледам дали е там , с нетърпение чакам в други ден да се върне собственика на базата и да разговарям с него.Дали ще разбера на кого да" благодаря горещо "? Не знам дали ще ми разреши да си я взема , надявам се ?! Радвам се поне, че се случи това в което се надявах , но не вярвах на 100% - да я намеря ! Ще пиша как ще продължи историята . п.п. И на мен ми е интересно .
Ето две снимки от едно време .

Ето две снимки от едно време .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
Re: Лодка- невероятно , но факт
В повечето случай нещата с добро не стават, но да се надяваме че всякакви хора има. Аз бих отишъл в базата с полиция 

-
- ще става разбирач
Дано да има хепи енд колега,искренно ти го пожелавам.
-
- научил се да хвърля
Желая ти от все сърце успех , но за съжаление се съмнявам че правдата ще възтържествува много е трудно да докажеш че лодката е твоя без документ .
- Don4o_62
- учете се от него
Нямаш ли документ,фактура или номер на лодката забрави,колкото и неприятно да е,ако иска собственика,ще ти е даде при добра воля,ако знаеш някакви скрите кусури или неща при направата и може да докажеш че ти си я правил,но по законен ред без документ,забрави
случай преди година на Кърджали,колега беше купил Романтика,но редовна с документ от СССР
,идва един до лодката и почва да кряка и да се пени че била негова и му е били краднали,нашия му казал иди викни полиция и ще се разбере истината,дошла полиция и го накарали да донесе фактура или там каквото имал,газ към града и обратно,сравняват всичко и оня се опулил,после едни извинения и т.н.
и на мен на времето,ми краднаха една Уфимка зимата от вилата а беше на няколко риболова,имаше една лепенка на скришно място,че я дигна един вятър и подна върху едно желязно колче,та я знаех тая лепенка,и където видех Уфимка я проверявах,ако я бях намерил какво щях да правя....нямах документ и ако беше някой по як тукатаджия от мен,щях да си мълча
ако беше някоя хърба, щях да го наритам и да си я взема
та това са варянтите 
случай преди година на Кърджали,колега беше купил Романтика,но редовна с документ от СССР

и на мен на времето,ми краднаха една Уфимка зимата от вилата а беше на няколко риболова,имаше една лепенка на скришно място,че я дигна един вятър и подна върху едно желязно колче,та я знаех тая лепенка,и където видех Уфимка я проверявах,ако я бях намерил какво щях да правя....нямах документ и ако беше някой по як тукатаджия от мен,щях да си мълча

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Много вярно и точно, без излишни "форумни" приказкиDon4o_62 написа: какво щях да правя....нямах документ и ако беше някой по як тукатаджия от мен,щях да си мълчаако беше някоя хърба, щях да го наритам и да си я взема
та това са варянтите

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Колега, когато ти я откраднаха направи ли оплакване в полицията? Ако да, то трябва да имаш входящ номер и дата. На същото РДВР ще трябва да отидеш и да направиш нова молба за съдействие за изземване на лодката, поради намирането и в Суходол от представилият се за собственик ...! Тогава при проверката от служебното лице на документи на материали, снимки на строителството и ползването и, скрити и явни белези и твои свидетели ще си я получиш. Иначе следват съдебни разправии и късане на нерви!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Красимир Атанасов
- учете се от него
След толкова шум тук,ако това е наистина твоята лодка все някой ще дудне на собственика и я считай за бегала.
Трябваше първо да действаш,после да споделяш.
Късмет все пак де и дано всичко завърши в плюс за теб.
Трябваше първо да действаш,после да споделяш.
Късмет все пак де и дано всичко завърши в плюс за теб.
- rumen_78
- научил се да хвърля
Момчета , взех си я с добро. Човека изобщо не възрази , явно не му пукаше много за нея и сега вече е в къщи . Кроя планове как ще я реставрирам.Благодаря на всички за съветите и се радвам че не стигнах до план Б ( естествено имаше и такъв ) . Надявам се в най скоро време да кача снимки на "новата ми красавица "
Отново в къщи
Отново в къщи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
Добре, че всичко е завършило по лесният начин.
Честито колега - радвам се че всичко е минало гладко и лодката ти е отново при теб
Въпросния човек даде ли ти някакво обяснение как точно се е сдобил с нея

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Don4o_62
- учете се от него
Добре че всичко е свършило с добър край и вечерта ще пиеш едно
от радост,но няколко пъти
и вземи помисли за 2 стабилизатора,че като я гледам,като нищо ще се обърнеш или залее някоя вълна
2 тръби 80 см. от пвц, фи 10 мм., го закрепват отзад и ще ги сваляш при транспорт,ще помислиш как с някоя стойка и става стабилна

и вземи помисли за 2 стабилизатора,че като я гледам,като нищо ще се обърнеш или залее някоя вълна
2 тръби 80 см. от пвц, фи 10 мм., го закрепват отзад и ще ги сваляш при транспорт,ще помислиш как с някоя стойка и става стабилна
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Това чудо в Бъгария ли се случва, да не повярва човек!
Радвам се за теб и да повозиш децата.
Успех!
Радвам се за теб и да повозиш децата.
Успех!
-
- ще става разбирач
Както сам каза невероятно но факт,на кораба му трябва леко усвежаване и на вода.Радвам се че всичко е минало добре колега.