Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Марица
Модератор: Кърцата
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Марица
Тази седмица смятам да отида наМарица между 6 и 9 километър.Някой има ли прясно инфо от там
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Под двата бента - супер мрянка на куршум и мъмрек. Иначе на по тихите места - перка, каракудки, по някой кефле а ако случиш и място - шаран или бебе шаранче
Ако си фен на блесната или воблера - дребна щука както и сом ама трудна работа. ако чакаш на дъно вечер - почти сигурно сомета. Има и шаран - пак на дъно на качамак. Зависи как си настроен и по какъв риболов си падаш

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
:)
Колега gorkata_petrov , инфо има : Дъно - шаранчета и сомчета по късно вечер ... Утре смятам да отида към 6 км. да пробвам как стоят нещата ... мисля да отида за сомче , но излизат много малки екземплярчета от рода на 200-300 гр. и има простаци които си ги държат в живарника без да им пука хич
хубаво е поне че там тече ежедневна проверка ... утре към 5 мога да отскоча с колелото и да почакам до към 8-8.30 и да се връщам ... ако имаш някакви планове специално за утре пиши едно ЛС може да се разберем да се видим там
ще ми бъде приятно ! Поздрави ! 

SPINING FOREVER 

- steven1969_bg
- научил се да хвърля
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
над моста на широкото се хваща шаран,по успешно на дъно или с фидер,уклей,перки,дребен кефал,каракуда,дава до към 10ч.успешно,след това трябва да се търси навътре.не съм ловил следобед и незнам дребната риба дали се активизира пак около брега.шаран може да удари през целия ден.под моста в бързото вчера на пиявица излизаха добри кефали,също и на спининг.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Айде колеги
Заминавам на 6 км. на пружина и на качамак до към 8-8:30 да гоня чичо шарко
Като се върна ще има прясно инфо
Само лошото е че фотото е на поправка и няма да има снимки
Да си пожелая успех също така и на другите които са решили да прекарат следобеда в обятията на риболова 

SPINING FOREVER 

- gorkata_petrov
- разбира нещата
- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Оффф колеги ... днес едни приготовления , едни чудеса , едни манджи ... резултат - никакъв ... Дънните не бяха пипнати даже ... за пръв път си правя домашен качамак и бях очарован от резултата ... получи се перфектна манджа
За напред си знам рецептата
Рибата92 утре ше мажем батка
4 часа на стадион Пловдив
Колега gorkata_petrov днес слаба работа ама ще отидем друг път да скубем 

SPINING FOREVER 

-
- ще става разбирач
Коцето накакво ги ловиш тези шарани на дънна(или поне се опитваш) аз обикновенно залагам на домашна манджа(хляб смесен с яйце) на пружина и една кука над пружината на нея царевица и една завързана отдолу на пружината на нея бял червей.Това е когато съм на река или язовир с билет иначе за Куклен примерно използвам 4 куки на дънната
!
Незнам какво ще мажем кат тия са шампиони на Малта,въпреки че кат си правя извод от миналите 2 мача..

Незнам какво ще мажем кат тия са шампиони на Малта,въпреки че кат си правя извод от миналите 2 мача..
То риба има ама водата е повече.