Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Захранка от брикети
Модератор: Paublo_Eskobar
Захранка от брикети
Здравейте колеги иска да попитам дали ще се получи захранк от брикети за камина те са направени от слънчогледови и царевични остатаци ще стане ли за захранване
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Захранка от брикети
кой те излъга че се правят от царевични и слънчогледови остатъци ако говорим за едно и също пелети за горене ?
Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- разбира нещата
Брикети (пелети ) се правят от отпадачен материал , на тебе оставям да решиш колко са ефективни триците(талаж ) като захранка .Carp_asa написа:Здравейте колеги иска да попитам дали ще се получи захранк от брикети за камина те са направени от слънчогледови и царевични остатаци ще стане ли за захранване
ами те ми намерисватна кюспе и ми казаха че се правят от това по точно на слъчоглед
ами те ми намерисватна кюспе и ми казаха че се правят от това по точно на слъчоглед
-
- научил се да хвърля
Стават как ще не стават, праиш тежка пелети объркани с пепел за мътилка после дохранваш с керемиди (червения цвят настървява рибите) И стреляш регулярно мискета с прашката 

- М. Сталев
- разбира нещата
Не се излагайте ,ловите със въдици за стотици левове и пръскате маса пари за един излет, а накрая ще хвърляте тия боклуци за храна 

-
- научил се да хвърля
Стават естествено.Аз съм си доволен
-
- научил се да хвърля
Моя отговор беше силно ироничен. Има храни за по 2.50 който ако имаш няква риболовна култура можеш да направиш да работят перфектно! !!!"
- azareus
- ще става разбирач
Това, че ти намирисва на кюспе не значи, че има нещо общо с него! Това е продукт, от който предварително са изцедени всякакви вкусови и хранителни свойства и му е намерено крайно приложение! Може да пробваш, но ако хванеш риба с тази "захранка" (в което дълбоко се съмнявам), то ще е плод на чиста случайност или просто си над рибите!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- hshopov
- разбира нещата
Преди да ти заключат и тази тема...помисли си,добре! При наличието на толкова много захранки и добавки на пазара,дали си открил топлата вода с пелети за горене??? Не си! Купувай си готова храна или си прави такава(качамак да речем) и не се занимавай с глупости!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- вече хвърля и на тежко
Аз направо с лопатата мятам кюмур,после само дохранвам с цепеници(един кубик ме оправя за деня) 

- antivik
- кандидат преподавател
А-а-а стават, стават, що да не стават! Ако не друго като те натисне студа на брега ще има с к`во да се топлиш, па и през лятото я жар под скара, я барбекю да разжариш.... 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля