Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Откраднаха ми платформата и ролера
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Откраднаха ми платформата и ролера
В Неделя вечерта в Пловдив кв.Захарна фабрика ми разбиха колата и от нея ми откраднаха платформата и ролера !
Моля ако някой я види или чуе нещо да ми се обади на тел: 0883309910- Славчо
Платформата е Maver MX3000 със зелена греда на Maver - десния среден крак е телескопичен но винта е счупен и не може да се разгъва , и седалката на стола е леко нацепена
Ролера е Preston Super PRO V Roller -Ролера е със зелен ластик закопчалката на калъфчето е счупена както и закопчалката на самия ролер която е за допълнителна тежест също е счупена

Платформата е Maver MX3000 със зелена греда на Maver - десния среден крак е телескопичен но винта е счупен и не може да се разгъва , и седалката на стола е леко нацепена
Ролера е Preston Super PRO V Roller -Ролера е със зелен ластик закопчалката на калъфчето е счупена както и закопчалката на самия ролер която е за допълнителна тежест също е счупена

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от smillo9123 на Вто Фев 17, 2015 8:03 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Откраднаха ми платформата и ролера
Това къде се случи??? Дано я намериш!!smillo9123 написа:В Неделя вечерта ми разбиха колата и от нея ми откраднаха платформата и ролера !
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
-
- научил се да хвърля
Съжелявам колега,наистина си е голямо нещастие.Да му изсъхнат ръцете на крадеца.smillo9123 написа:В Пловдив кв.Захарна фабрика
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
kevlar написа:Съжелявам колега,наистина си е голямо нещастие.Да му изсъхнат ръцете на крадеца.smillo9123 написа:В Пловдив кв.Захарна фабрика
Да го набараш кой е и да му ги строшиш

-
- научил се да хвърля