Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Лайт примамки за щука!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Лайт примамки за щука!
Колеги тъй като този сезон мисля да се занимавам само с лайт спининг по р.Вит и р.Искър, комплекта за клен горе-долу съм го сглобил, но се чудя за щука на какво да заложа. За сега заприходих: дава воблера Owner Mirashad (30 и 49), две клатушки Mosca 7гр. (златна и сребърна) и две въртележки Mosca №3 (златна и сребърна). Та ако някой подшушне още някоя резултатна примамка хич няма да му се разсърдя.
Re: Лайт примамки за щука!
Здравей колега,от блесните много съм доволен от Мепс Лусокс и Рублекс Ондекс.Предимно си въртя с тях и имам добри резултати.С воблери нямам много опит.
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
За кои номера говориш, защото тук става въпрос за лайт примамки? Защото примерно Лусокс №2 едва ли е подходящ за лек такъм, особено в течение.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Ами по-принцип лайт вариант на въдица, не е ли някъде до 7гр.? Моята е Авид с акция 1.8-7гр. съответно макарата е с размер 1000.
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Лашкай на Мепс блесните аглиа и си питай дедовия 2 и 3 номер, която и да вземеш все хваща.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Изключително удачен избор на стартов комплект , на лайт примамки за щука ! Можеш да добавиш някое 7 грамово Тоби на АБУ , някоя и друга 3ка Меппс Аглиа и Комет . Някое и друго Мапсо Ори . Ако можеш да отделиш някой лев в повече си взимаш Джакал Чъби 38 и Зип Байтс Риджи 35 и си готов .freeman.bg написа:...дава воблера Owner Mirashad (30 и 49), две клатушки Mosca 7гр. (златна и сребърна) и две въртележки Mosca №3 (златна и сребърна)...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
И от сръбските Goldy си вземи , няма да съжяляваш. Иначе от изброените най голям резултат имам с Моска, за съжяление вече трудно се намират на пазара.
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Те Чъби-то и Риджи-то са ми в кефалския комплект. Иначе за Тоби не се бях сетил, също си мисля за едно Риджи 56, но не мога да го намеря в подходящ цвят.А Owner rip'n minnow 65 дали ще товари много такъма? Благодарско на всички!Павел Иванов написа:Изключително удачен избор на стартов комплект , на лайт примамки за щука ! Можеш да добавиш някое 7 грамово Тоби на АБУ , някоя и друга 3ка Меппс Аглиа и Комет . Някое и друго Мапсо Ори . Ако можеш да отделиш някой лев в повече си взимаш Джакал Чъби 38 и Зип Байтс Риджи 35 и си готов .freeman.bg написа:...дава воблера Owner Mirashad (30 и 49), две клатушки Mosca 7гр. (златна и сребърна) и две въртележки Mosca №3 (златна и сребърна)...
- Павел Иванов
Можеш съвсем спокойно да ги преместиш в лайт щукарският ти . Води ги бавно , много бавно и ще се изненадаш щуката какъв афинитет има към тяхfreeman.bg написа:Те Чъби-то и Риджи-то са ми в кефалския комплект...

Павел Иванов
Павел Иванов
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте.Какъв повод ще използваш при целенасочен риболов на щука с тези примамки?
- Павел Иванов
Ако става дума за мен то аз не ползвам никакви поводи когато ловя на спининг . С Риджитата вероятността за разделяне е най-голяма , но "който го е страх от мечки , да не ходи в гората" .
Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа:Можеш съвсем спокойно да ги преместиш в лайт щукарският ти . Води ги бавно , много бавно и ще се изненадаш щуката какъв афинитет има към тяхfreeman.bg написа:Те Чъби-то и Риджи-то са ми в кефалския комплект...Не случайно и друг път съм споменавал чуденката ми относно защо Чъбито са го кръстили така а не Пайки . Риджи 56 лично на мен не ми е от воблерите любимци , за разлика от 35цата . rip'n minnowа в упоменатият размер няма да тормози особено Авида ако го ползваш в стояща вода , иначе общо взето упоменатият воблер си е по-скоро расперов отколкото щучи .
Гусин Иванов, що тъй пишеш беее...
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Така и предполагах. Останал съм с впечатлението, че не ги ползваш.Павел Иванов написа:Ако става дума за мен то аз не ползвам никакви поводи когато ловя на спининг . С Риджитата вероятността за разделяне е най-голяма , но "който го е страх от мечки , да не ходи в гората" .
Автора на темата, как ги вижда нещата?
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Миналата година ми попаднаха от ей тези поводи http://shop.fishing-tackle.bg/accessori ... ire-7.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false; които още не съм пробвал , но ако и те ми скопявят примамката ще го карам без.