Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Акция на фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
Акция на фидер
Здравейте колеги.Опитвам се,да установя колко унции са връхчетата на фидера ми,защото нямат уточнени унции а само надписи,за лайт,медиум и хеви.Въпросът ми е,следния: дали,съм постигнал оптималния ъгъл,за да определя колко oz ми е върхчето?Защото,нещо не ми се връзва,такава тежест дори за хеви връхче 

- Прикачени файлове
-
- Използваната тежест,е точно 9oz
- SDC12231.JPG (754.76 KiB) Преглеждано 1774 пъти
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Re: Акция на фидер
Така се мери ...
1 оз е 28 гр. , тежестта 252 гр. ли е?
Да Калине,точно 252гр аз затова и написах 9oz.Калин–Стоянов написа:Така се мери ...
Но,това ми се струва прекалено много за да е истина,аз ли бъркам нещо,не знам.Пръчката е Shakespeare Powerplay 12ft с допълнителна оплетка на бланката.Дават му максимум 6 либри линия,което също ми се струва малко.С 90гр и лайт връхчето стои добре,мисля да го тествам,но исках да се посъветвам с някой.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Върховете не са критерии за акцията на въдицата ...
Така е,но с 90гр въдицата стои както трябва,ще си покаже на място.Мерси КалинеКалин–Стоянов написа:Върховете не са критерии за акцията на въдицата ...
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
kevlar написа:Така е,но с 90гр въдицата стои както трябва,ще си покаже на място.Мерси КалинеКалин–Стоянов написа:Върховете не са критерии за акцията на въдицата ...
Какво трябва да се разбира под "седи както трябва"?
За връх 9 оз до сега не бях чувал, луда работа ...
хахах,то и аз не съм чувалКалин–Стоянов написа:kevlar написа:Така е,но с 90гр въдицата стои както трябва,ще си покаже на място.Мерси КалинеКалин–Стоянов написа:Върховете не са критерии за акцията на въдицата ...
Какво трябва да се разбира под "седи както трябва"?
За връх 9 оз до сега не бях чувал, луда работа ...
Калине,май не четеш.Прочети пак,това което си копирал