Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мрежи по Стамболията
Модератор: bobopeli
Мрежи по Стамболията
Пристигане на стамболийски в петък около 22:00 на гребната база, след минутка подмотване и бързи наздравици бяхме в лодките. клионкане около 3 часа баз резултат. Риби на сонара бол, вдигаме ги но не искат да поемат поднесените глисти и таранки
. Сутринта местото стана по натоварено и от плажа на слънчев бряг. Лодки, джетове, майки с деца, само циганите с царевицата липсваха. Влезнахме пак да клионкаме но пак не искаха да приемат.
Привечер стегнахме цирка и оп- на скалите откъм западната част. Но уви, тъкмо хвърлихме въдиците и двама глигани опънаха 200м мрежи точно пред нас - питат ме, вие мрежи ще хвърляте ли? аз им викам, не ние ще минем с бомбите там покрай вас
Заебахме секав вид риболов и се давихме в чашите.
обаждам се на колегата да питам как е при него - още по зле 500м мрежари пред него.
направо побеснех. слезнахме на росица и си накъцкахме 4кг речна да не сме капо
Не се трае, а тези с мрежите се оказа че са от родното МВР, какво да им кажат иара, безсилни сме.
за 3 дни 3 сомета от което едно мерно, всичко е пуснато. Но след всичко това вече съм сложил голям червен кръст на риболовната карта над стамболийски...

Привечер стегнахме цирка и оп- на скалите откъм западната част. Но уви, тъкмо хвърлихме въдиците и двама глигани опънаха 200м мрежи точно пред нас - питат ме, вие мрежи ще хвърляте ли? аз им викам, не ние ще минем с бомбите там покрай вас

обаждам се на колегата да питам как е при него - още по зле 500м мрежари пред него.

за 3 дни 3 сомета от което едно мерно, всичко е пуснато. Но след всичко това вече съм сложил голям червен кръст на риболовната карта над стамболийски...

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Re: Мрежи по Стамболията
Неприятна работа все пак трябваше да пуснете сигнал а щом са полицаи и в полицията се обаждате със сигурност ще се опитат да прикрият и потулят нещата но ако ги имате на снимчици или видео и много нерви няма да се измъкнат..

- zapalen_92
- разбира нещата
:((((
И аз сам ги сварвал мн пъти но незнаех тел.А сега ако ги видяяя мамооо проготвил сам си GSM-a и 6е ги науча аз тях:)))))
Re: Мрежи по Стамболията
Забрави да споменеш, че единия гладен бракониер се подвизаваше като младши следовател. Ще им еба майката. Ако се бяхме заяли, щеше да стане нещо непоправимо. Но какво да се прави?! Когато си на чуждо място преглъщаш простотията и селянията и мислиш трезво...Smokey написа:Пристигане на стамболийски в петък около 22:00 на гребната база, след минутка подмотване и бързи наздравици бяхме в лодките. клионкане около 3 часа баз резултат. Риби на сонара бол, вдигаме ги но не искат да поемат поднесените глисти и таранки. Сутринта местото стана по натоварено и от плажа на слънчев бряг. Лодки, джетове, майки с деца, само циганите с царевицата липсваха. Влезнахме пак да клионкаме но пак не искаха да приемат.
Привечер стегнахме цирка и оп- на скалите откъм западната част. Но уви, тъкмо хвърлихме въдиците и двама глигани опънаха 200м мрежи точно пред нас - питат ме, вие мрежи ще хвърляте ли? аз им викам, не ние ще минем с бомбите там покрай васЗаебахме секав вид риболов и се давихме в чашите.
обаждам се на колегата да питам как е при него - още по зле 500м мрежари пред него.направо побеснех. слезнахме на росица и си накъцкахме 4кг речна да не сме капо
Не се трае, а тези с мрежите се оказа че са от родното МВР, какво да им кажат иара, безсилни сме.