каде има развадниcи за пастарва

Модератор: sapuna

lubomira
новобранец
новобранец

каде има развадниcи за пастарва

Мнение от lubomira »

Мога ли да попитам каде се развайдат пастарви?каква е тиахната cена?и какви са условиата за тиах?с какво се храниат?и.т.н.
Аватар
Pr0FisheR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Pr0FisheR »

колежке любомира. Развъдник има на ВЕЦ Алеко край Пазарджик то развъдника се казва така Алеко. Цената не я знам надявам се да сам бил полезен
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Здравей,колежке.като за начало можеш да ни кажеш откъде си,че то развъдници има ама аз съм от Пловдив ти ако си от Русе примерно ме съмнява да се разкарваш дотук ;)Иначе има по пътя за Бачково на река Чая :wink:
То риба има ама водата е повече.
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Re: kade ima razvadnici za pastarva

Мнение от Бат Стан »

lubomira написа:Moga li da popitam kade se razvajdat pastarvi?kakva e tiahnata cena?i kakvi sa usloviata za tiah?s kakvo se hraniat?i.t.n.
Здравейте Любомира,

значи пръстървите са два вида - балканка и американка, и би било добре да конкретизирате коя от двете ви трябва и за какво. Ако е за зарибяване, американката не е подходяща, тъй като не се размножава в Бг, трябва ви балканка. Тази риба се развъжда на няколко места - рибното стопанство на Тошков чарк, рибарниците на Твърдица и рибните стопанства около Девин. Обикновено я купуваме на цени от 20 ст. на бройка, рибките са около 3-4 сантиметрови.
Ако ви трябват координати, може да ви дадем.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”