Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Съвет за сонар
Модератор: bobopeli
Съвет за сонар
Здравейте колеги! от есента имам лодка и реших да се пробвам на такъв вид риболов. Закупих си "някакъв" сонар Пираня 170, но нещо не ми допада. Скрих пари и реших да отделя до 1000 лева за нещо със GPS и сонда. Бихте ли ме посъветвали, при това разнообразие от марки и модели към какво да се насоча. Ще го ползвам за тролинг и понякога на море. Надявам се да ме светнете. Четох доста коментари и стари дискусии, но тия модели, за които се дебатираше вече не са на пазара. Помогнете, сезона наближава!
-
- разбира нещата
Re: Съвет за сонар
Хъминбърд Пираня Макс 170 става за друг вид риболов(шаранджйски ) 

Да, но нямаше кой да ми каже! Препоръчай нещо!
-
- разбира нещата
С удоволствие но ..... нищо не разбирам от тролиг . Там май гледат да е цветен с джипиес и скоростта на обновяване да е по-бърза за по-реална информация .Нека някой троленгист се изкаже !ivan_207 написа:Да, но нямаше кой да ми каже! Препоръчай нещо!
какви пари търсиш на пиранята... ако я продаваш де
Мисля си около 200 лв.
- tihomir tanev
- новобранец
- Обратна връзка:
Сега някои пич продава Лоранс (Lowrance hdi 7 ) заедно с акумолатор тягов,за 100 кинта ,аз имам 5ца и разликата е само във екрана.За мен този сонар е мн добър и си заслужава,и ако направиш и пазарлък 

Няма значение каде,важното е да се хваща!!!
Къде е той? В Русе имаше един, но вчера го е оженил!
Едно клипче с Лоранс и стар евтин модел Пираня 15 ... нещо Лоранса не ги "вижда" рибите.
Аз нямам абсолютно никакъв опит със сонари и от вчера започнах да събирам инфо и ми попадна това разочароващо видео.
https://www.youtube.com/watch?v=Zvp66CheJHM" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=Zvp66CheJHM" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Погледнах клипа, аз съм виждал работата на Лоуранс 5 HDI kombo Перфектно се справи на тролинг, а моя доста зле..
приятел се връща скоро от щатите и иска да ми донесе сонар. мнения и препоръки ако може. основно ще го ползваме на каяк.