КОЛИ И ОЩЕ НЕЩО

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

КОЛИ И ОЩЕ НЕЩО

Мнение от Виктор71 »

пускам отново темата . мисля че може да се съобразяваме взаимно с мненията на всички . който ще псува и иска да ругае някой колега да пише секи си има ЛС .
Малко се увлякох та забравих колите .... не бих си заменил ксантията дори и за джип. разбирасе може и да помисля.
Бъдете здрави за риболов
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Сега ходя за риба с едно комби Форд Мондео 1,8 ..."луксозна таратайка" ама всичко си има.Купих по-високи гуми "за каруци" и подсилих задните носачи с по една планка...добре е, че има и климатик.... ....събира половин тон багаж....и има за още място... :lol:
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Да кажа и аз :lol: Преди 4 години и нещо имх ТРАБИ-лимузинка,и бях много доволен от него.Страбито съм обиколил Родината на кръст,но един хубав ден решихме сжената и ние да се повозим на по-хубава кола че и ние сме хора :lol: Купих Фолсваген-пасат комби.Старичка-от92ра година,но запазена добре.Сега товаря колкото си искам, но е малко ниска и отвреме на време опира.Дали може да се направи нещо по въпроса :?:
Сега ми липсва ТРЖБИТО ,защото за него лош път нямаше.Принудих се да го продам , защото не мога да устискам на толкова много данъци 8)
На края отана НАСЛУКА :!: :!: :!:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ох и аз си подарих Трабиту по същата причина...ама го дадох в добри ръце....На мойта лимозинка и махнах първите седалки...сложих една от БМВ 325 с малко доокусоряване....и стана супер... :lol:

Имам принцип на отиване на риболов сам...щото ми омръзна слугинажа...на връщане прибирам всички що имат нужда...та що хора съм разкарвал по домовете с ТРАБИТУ...дъжд да вали...камъни да падат...Трабанта е железен....ако има нов модел Трабант с радост ще си купя... :lol:

Той бе/Трабанта/ и си остана част от живота ми... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Аз съм с ситроенче BX старо 1988 година но е перфектно за риба има си ръчка с която става по високо от джип единственото на което се ядосах като го купих е че разбрах имало същия модел като моя ама 4x4 . Ако беше такъв щеше да е върхът.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

Bai Xristo написа:Да кажа и аз :lol: Преди 4 години и нещо имх ТРАБИ-лимузинка,и бях много доволен от него.Страбито съм обиколил Родината на кръст,но един хубав ден решихме сжената и ние да се повозим на по-хубава кола че и ние сме хора :lol: Купих Фолсваген-пасат комби.Старичка-от92ра година,но запазена добре.Сега товаря колкото си искам, но е малко ниска и отвреме на време опира.Дали може да се направи нещо по въпроса :?:
Сега ми липсва ТРЖБИТО ,защото за него лош път нямаше.Принудих се да го продам , защото не мога да устискам на толкова много данъци 8)
На края отана НАСЛУКА :!: :!: :!:
:idea: :wink: МОЖЕ! От транспортна лента с дебелина 10 -12мм се изрязват подложки за пружините. Поставянето не е особенно прудно, ако имаш скоби за пружини.
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

old focs Благодаря за съвета :smt041 Ще опитам на всяка цена
НАСЛУКА :!: :!: :!:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Bai Xristo написа:но е малко ниска и отвреме на време опира.Дали може да се направи нещо по въпроса :?:
:!:
направо си купи нови пружини-желязото както всичко друго старее и като се умори-клеква..ако не можеш да си го позволиш-транспортна лента му е майката и то от най дебелата :lol: само не ме питай откьде да я намериш-аз имах преди 10тина години една вектра и така я бях наточил с тая лента,че ведньж не ми е опряла в земята-в границите на разумното де-без да изглежда селска :lol: имай впредвид,че повдигайки отзад,до едно ниво се вдига леко и отпред,ама прескочиш ли нивото-отпред почва да се спуска...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

Здрасти на всичи. Туко що се връщам с моита каляска от офроуд риболов по огоста. нищо не хванах по реката като изкюча `1 таранка на бяла муха. понеже беше яка жега 50 градоса и нещо климатика се скапа та да споделя нещо което ме направи щастлив. случаино разбрах за майстор и отидох до ЛУКОВИТ човека ми го напълни и КАТО ПИТАХ КОЛКО СТРУВА НЕ МОЖАХ ДА ПОВЯРВАМ 20ЛВ. ТВА Е ОТ МЕНЕ АКО ИМА ИНТЕРЕС ПИШЕТЕ . ЧОВЕКА Е ДОБЪР ПРОСТО НЕ Е В СОФИЯ .
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Много добре!

Мнение от Димо Генчев »

Благодаря, колега, за информацията. Луковит ми е удобен.
Ама да те питам - това за цялостно пълнене ли е цена :shock:
Тук по Софийско се радвам на 50лв :o

Дай все пак някакви подробности, може и на лични, то сега много добре ми работи "хладилника", ама знае ли човек...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

цепим кьм луковит-спор нема :lol: и без това все там се вьртя-само да дообясниш адеЗа :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

продавам си комбито-пасат,1800см,90к.с. ,210000км,обслужван както трябва,има газ,централно,серво.2300 лв.набор е на Рибата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

20лв е цената за цяло пълнене . моя беше дал фира напълно. човека е без сервиз и просто така си работи . се га си е отпуска та си е вкъщи . адреса е ЛУКОВИТ ул. предел 32 данчо. за по лесно като спускате на долу се пада 1или2 пряка дясно. добре е да му се обадите 30мин по рано щото си има и другаработа. тел 0888942736. информацията е вярна поне аз съм много доволен. тука е 80 лв. по принцип фреона не е скъп.
дано да помогна на колегите.
Бъдете здрави за риболов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”