Тунджа-Жребчо и Копринка - каква по-добра комбинация?

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Тунджа-Жребчо и Копринка - каква по-добра комбинация?

Мнение от pacho69 »

Привет, дълго време чаках заветния момент да открия сезона. То не бяха местене на офиси, работа и ред други ангажименти, които постоянно отлагаха воаяжа ми по заветните места. Денят Х наближаваше и с малко подкрепа от съфорумци посъбрах нужната информация за светата троица - Тунджа -Жребчо-Копринка. Няма да се впускам в подробности, че нещо хич не ми се разпъват локуми (по-добре даразпъна някоя въдица)... та в Петък 12.6.15 отпрашвам към СЗ с колата на един приятел (мойта от 01.06.15 е на сервиз) Пътуването тегаво, ама тегаво - липса на каквато и да е вентилация, не работят жалюзи нито климатик. До СЗ използвах мексикански климатик на 3 степени преден ляв + задемн десен, два предни, два задни ,,, абе умрях от жега ма се дотътрих до СЗ - Дъбово. Вечерта постегнах макари, пръчки и сабале на 13 отпрашвам по Тунджата - Баражите до Дъбово. Намерих местенце, зхраних за плувка, после метнах няколко поред фидера за петънце, метнах два фидераста и лека полека риболова тръгна - мешана скара от платика през морунаж и каракуда до лин. Улова не беше кой знае какъв, лина барабар с малките караконджули обратно в реката, другото в пържолника. Тунджа си беше все така велика и достолепна
Изображение
На 14.06.15 към мойта скромна особа се присъедини баджанака и понеже динамиката по Тунджа хич не ме накефи, решихме да се метнем до Жребеца - Паметника. Те там стан тя каквато стана цял ден скубахме рибоци - платики, морунаж и перки в особено стабилни размери. Авремето.... ммм супер, както се вижда на фотката
Изображение

Ето го и доволния баджанак с рибоците
Изображение

В понеделник със все такъмажа към Павел баня - тук съм на малко СПА от 10 дена, разбира се основната процедура е риболов.
Още след настаняването забих към Копринка (от към с.Виден има нещо, като корекция на Тунджата) за има няма час 2-3 кила рибка, но почна да вали и бегом обратно в комплекса. Апропо колега до мен извади каракуда МУТАНТ около 1,5 кила, монтаж пружина със захранка и 2 куки със стиропор. Толкоз за сега, аз утре пак съм за риба на Дунавския ръкав
По-голям шаран от рибаря няма...
Admirala
новобранец
новобранец

Re: Тунджа-Жребчо и Копринка - каква по-добра комбинация?

Мнение от Admirala »

Завиждам ти!! Къде се намира това място на Жребчево? Много е красиво... може ли да се стига до това място с по ниска кола?
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Да може но е много рисковано, пътя е каменист и има много издадени камъни, които трудно се заобикалят. От Римския мост посока Паничерево, който и черен път в ляво да хванеш ще те заведе там.
Admirala
новобранец
новобранец

Мнение от Admirala »

А брега чист ли е? Става ли за палатка? С колата може ли да се стига до брега?
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Пачо, забелязвам голям прогрес в снимките, личи си ,че пипа изпечен фотограф :wink:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

naskobo написа:Пачо, забелязвам голям прогрес в снимките, личи си ,че пипа изпечен фотограф :wink:
Само там ли бе Насе ? а в :fishing7: не забелязваш ли? :lol:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Екстра е бил риболова ,а и времето е било супер .Браво Пачо ,сега чакаме репортажа от Копринка !Пожелаваме ти да бъде в същия дух и.......влезни в кадър на некоя снимка с риби инак Насето пак ще пропусне факта , че и в риболова имаш напредък ! :?
ico 0208
новобранец
новобранец

Мнение от ico 0208 »

супер колега,браво :drinkers:
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Хубави кадри!Браво!А баджанака като гледам е як българин ,барем....10 кила риба има в живарника,а я е вдигнал като перце.От мен 6+
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
RadoslavGeorgiev
новобранец
новобранец

Мнение от RadoslavGeorgiev »

Страхотен излет, аз от 12 до днес бях на църквата на десния бряг на твоята снимка с пейзажа,но много дъжд ни би днес и се прибрах :D.
k
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Те этук всичко си е на ниво и кусур никакъв не може се върза и снимки, като снимки, и рибоци, като рибоци, и пейзажи, и разказано като хората - КЕФ ОТ ВСЯКЪДЕ!
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”