Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Светата Троица- епизод III - Жребчево
Светата Троица- епизод III - Жребчево
Такаааа, за да няма полемики пускам само снимков материал, че ми писна от акънлии и професори

Ето такова отношение имам към шаранчето:

Толкова от мен, забавлявайте се но не серете по темата , ако обичате

Ето такова отношение имам към шаранчето:

Толкова от мен, забавлявайте се но не серете по темата , ако обичате

По-голям шаран от рибаря няма...
Re: Светата Троица- епизод III - Жребчево

да споделиш къде е мястото на жребчево. може и на
лични

Само Форд! Я гледай колко багаж е събрал
Страхотно сте си прекарали, важното е релакс да има

ямурджатаdjingiz написа:здравей колега 6+ за излета може ли
да споделиш къде е мястото на жребчево. може и на
лични
имаше от всичко по много, риболов на мах, малък шарко, платика, морунаж, червеноперка, салата. ракия, бира, цтр пър....mclsdreal написа:Само Форд! Я гледай колко багаж е събрал![]()

- antivik
- кандидат преподавател
Амиий хич недей си мисли, че като не си писал нищо, не може да бъдеш захапан с критиките
.
/дали да го демонстрирам....
/, нещо от рода на "Бря к`ва е тази евтина стойка де си я сложил, че и само с 2 сопи на нея?"
.
Обаче НЕ много повече ме впечатли хубавото място де сте го заели, пейзажите и изгледа на язовира, стъкменото барбекю.
А за наредената софра, че и с ПОКРИВКА....
, направо си личи, че обичате да си угаждате
.
Обаче от всичкото най-ме впечатли те това изобретение на снимката, направо си е за патентоване

/дали да го демонстрирам....

Обаче НЕ много повече ме впечатли хубавото място де сте го заели, пейзажите и изгледа на язовира, стъкменото барбекю.
А за наредената софра, че и с ПОКРИВКА....

Обаче от всичкото най-ме впечатли те това изобретение на снимката, направо си е за патентоване

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Антич, така си е , винаги може да се намери някой да те захапе.Едната стойка е самоделка - ма е много яка, алуминкта е купешка и предстои да и направя малко подобрения,че при някой здрав рън не моа я откри в гьола, много е неустойчива. За въдиците - гледахме да спазим закона -по 3 на билет. Софрата - освен покривката имаше и салфетки, като в ресторант. Виж тоз голям чепик е на баджанака, не намерихме с какво друго да оправим денивелацията... Инак изкарахме перфектноantivik написа:Амиий хич недей си мисли, че като не си писал нищо, не може да бъдеш захапан с критиките.
/дали да го демонстрирам..../, нещо от рода на "Бря к`ва е тази евтина стойка де си я сложил, че и само с 2 сопи на нея?"
.
А за наредената софра, че и с ПОКРИВКА...., направо си личи, че обичате да си угаждате
.
![]()
![]()
- stridata
- ще става разбирач
Супер релакс.
П.п
Ма тая шатра не ми се струва правилно разпъната! Не е ли малко на криво

П.п
Ма тая шатра не ми се струва правилно разпъната! Не е ли малко на криво

Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

Колега поздравлeния за излета!
-шатрата,колко я спазaри и oт къде?
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- antivik
- кандидат преподавател
stridata написа:Супер релакс.
П.п
Ма тая шатра не ми се струва правилно разпъната! Не е ли малко на криво![]()
![]()

- antivik
- кандидат преподавател
Ма ти дан` земеш се вържеш....pacho69 написа:Антич, така си е , винаги може да се намери някой да те захапе.Едната стойка е самоделка - ма е много яка, алуминкта е купешка и предстои да и направя малко подобрения,че при някой здрав рън не моа я откри в гьола, много е неустойчива. За въдиците - гледахме да спазим закона -по 3 на билет. Софрата - освен покривката имаше и салфетки, като в ресторант. Виж тоз голям чепик е на баджанака, не намерихме с какво друго да оправим денивелацията... Инак изкарахме перфектноantivik написа:Амиий хич недей си мисли, че като не си писал нищо, не може да бъдеш захапан с критиките.
/дали да го демонстрирам..../, нещо от рода на "Бря к`ва е тази евтина стойка де си я сложил, че и само с 2 сопи на нея?"
.
А за наредената софра, че и с ПОКРИВКА...., направо си личи, че обичате да си угаждате
.
![]()
![]()

Kaufland - промоция скелето 39 лв, страниците по 15 (нещо такова, баджанака я взима)kevlar написа:Колега поздравлeния за излета!
Благодаря!pacho69 написа:Kaufland - промоция скелето 39 лв, страниците по 15 (нещо такова, баджанака я взима)kevlar написа:Колега поздравлeния за излета!
по 15 всяка ли,пръчките на скелето,колко сa дълги?
поздрави
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Да всяка страница по 15, пръчките незнам, не съм обърнал внимание за дължината. Но свърши чудесна работаkevlar написа:Благодаря!pacho69 написа:Kaufland - промоция скелето 39 лв, страниците по 15 (нещо такова, баджанака я взима)kevlar написа:Колега поздравлeния за излета!
по 15 всяка ли,пръчките на скелето,колко сa дълги?
поздрави
- Vesko1
- сериозен играч
Убава шатра и в нея...убави хора дето си викат "наздраве".Другия път ще ти пратя още 8 пръчки с 2 стойки зер да сте по закона-4 човека ...12 пръчки.
....За шарането...супер и хващането и постъпката.Все така да ни радваш с готини рапорти.
Наздраве!

Наздраве!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.