Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Соколница
-
- новобранец
р.Соколница
Излета го бях предвидил само за котката, за по дребни рибки, а тя каква стана.... 
2 въдици на плувка, 0,30 влакно, 6ти номер кукички("орлов нокът"), а стръвта беше хляб.
Снимка на мястото:

Снимки от улова:

2 въдици на плувка, 0,30 влакно, 6ти номер кукички("орлов нокът"), а стръвта беше хляб.
Снимка на мястото:

Снимки от улова:

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Re: р.Соколница
Буркани сложи ли?
- Vesko1
- сериозен играч
Отивам да си взема пуканките.Сега ще почнат големите критики,на шепата форумни хейтъри...
п.с....Добри риби младеж!Да ти е сладко,костеливи са, но като се препържат пият доста бира.
п.с....Добри риби младеж!Да ти е сладко,костеливи са, но като се препържат пият доста бира.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
Благодаря!Vesko1 написа:Отивам да си взема пуканките.Сега ще почнат големите критики,на шепата форумни хейтъри...
не се притеснявай другия път ще има само за котката...
-
- новобранец
ех хванал съм 3/4 малки рибки и голям хейт ударихте, очаквано все пак и не смятам, че е правилно, ама чак толкова не се превземайте 

- jean11
- вече хвърля и на тежко
Мести го в другия крачол и не обръщай внимание.Другия път,ич не пиши...повярвай,тука е така!Ivan9310111 написа:ех хванал съм 3/4 малки рибки и голям хейт ударихте, очаквано все пак и не смятам, че е правилно, ама чак толкова не се превземайте
Дърпай и не му отпускай!
като цяло не заради малките рибета няма да хванеш пак , а заради големите те дават поколение.както и да е всеки си е прав за себе си
-
- фен клуб-скобар
Малките не ги взимаме защото са маломерни и не влизат в нормата, ок аз също не ги взимам, ама едрите давали поколение и тях да не взимаме, а аз ако реша да си изпържа някоя риба какво да направя-да вървя да си купа от някой токаджия(които е главната причина за обезрибяването) спрете с тези глупости по форумите и групите, винаги ще излезе някой хейтър дето ще развали кефа на човек.
Рибетата са добри като не можете да ловите такива поне не завиждайте.
Иначе поздравления колега добър улов!
Рибетата са добри като не можете да ловите такива поне не завиждайте.
Иначе поздравления колега добър улов!
-
- фен клуб-скобар
Ай' стига бе!bobolinzer написа:Буркани сложи ли?
Чак и за буркани А?
Не те е срам, ще ги прави каквото си иска!
- SammY
- фен клуб-скобар
А не смяташ ли , че си прекалил с количеството риба ?Ivan9310111 написа:ех хванал съм 3/4 малки рибки и голям хейт ударихте, очаквано все пак и не смятам, че е правилно, ама чак толкова не се превземайте
В закона ясно си пише , 3кг или една по голяма риба за ден ...
п.п. Гледам , че е много модерна думата "хейтър" ... дано да знаете , какво е значението й

п.п2 Много ми е готино , когато някой мръвкар заговори за "ток и мрежи" и в същото време прибира всичко хванато с цел да не остави нищо за мрежарите

п.п3 Никой не ви кара да пускате всичко уловено , но се съобразявайте със закона поне малко , никой до сега не умрял от това , че си е пуснал рибата или част от нея ...
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Надявам се някога да осъзнаеш колко плоско разсъждаваш.N.Dimitrov написа: Ай' стига бе!
Чак и за буркани А?
Не те е срам, ще ги прави каквото си иска!
Лека вечер!
мн точно каза колегата има максимум от там на татък си бракониер.малки да не взимаме големи да не взимаме.взимаш колкото е разрешено.иначе да когато ти направи някой забележка си хейтар да
сиг това е за успокоение казваш си ''заеби го тоя той не може да хване такива риби и е хейтър'' 

-
- новобранец

мисленето в тази тема на някой си е типично българско...за жалост.никога няма да се оправим!!! а да и защитниците нека помислят и видят други излети на хора взели риби в норма как в коментарите няма спорове а има само хвалби.защо ли? помислете над това малко
как все на тези със ''съвестните'' излети се говори за взетия улов?