Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

ЕВТИНА СПОД ВЪДИЦА
Модератор: sapuna
-
- новобранец
ЕВТИНА СПОД ВЪДИЦА
Колеги някой може ли да ми препоръча евтина спод въдица от фибростъкло за около 30 лв.
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: ЕВТИНА СПОД ВЪДИЦА
Ето една примерна: http://divo.bg/ribolov/vadici/v-dica-li ... l?___SID=U Но най-добре е да се пуснеш по магазините и да поразклатиш някой-друг спод и да прецениш на мястото, защото може да се окаже, че за няколко лева повече може да се сдобиеш с по-лека и също толкова надеждна пръчка. Лично на мен ми допада и съм ползвал това - http://best-fishing.eu/%D1%80%D0%B8%D0% ... %D0%B8-5lb и съм доволен. При мен се вписва в категорията "бюджетна" пръчка, но разни хора -разни бюджети 

catch a fish or die trying !!!
+1 за диаманта.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Давате съвети и слагате плюсове ,но не виждам нищо общо с критериите по търсенето!
Фибростъклов СПОД няма!!!
Местя темата в правилния раздел!
Фибростъклов СПОД няма!!!
Местя темата в правилния раздел!
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това означава, че спод за 30лв няма да се намери... Даже мисля, че най-евтините са от порядъка на 90лв.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- hshopov
- разбира нещата
Ммммм не! Диаманта не е лоша въдичка и е по евтин!oneillbgm написа:Това означава, че спод за 30лв няма да се намери... Даже мисля, че най-евтините са от порядъка на 90лв.

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Съвет от мен, аз така направих и смятам, че не сгреших ! По-добре втора ръка FOX WARRIOR, отколкото нов някакъв от евтините ! Цената е с разлика до 20лева максимум.