Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Риболов на Струма
Модератор: sapuna
Риболов на Струма
Колеги, през миналия уикенд се пробвах на реката откъм Бобошево и там положението беше много зле. Птиците явно добре са си похапнали, защото тук таме се срещаше по някоя мренка. Силно НЕ ви го препоръчва. Я дайте съвет къде ще ми провърви повече?
Re: Риболов на Струма
Има си специална тема за Струма. А това, че в определен ден не ти е провървяло на дадено място, не означава, че там няма риба 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Бобошево е чудна дестинация, стига да познаваш реката и да знаеш в кой сезон къде е рибата. Аз там ходяранна есен за кефал и имам чудесни попадения от сорта на 40-45 см кленове на спининг.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

-
- новобранец
Колега по моите скромни наблюдения сега в тези жеги кълве сутрин от разсъмване до към 12 на обяд и то добре. После е трагично положението. Дори привечер не е оферта да си пробваш късмета. Мнението не е само мое, а и на други колеги. Единствено се хвалят със слука в жегите колеги, които търсят кленове на вишня. Аз ходя по р.Струма между с.Невестино и с.Тръновлак. Аз ловя на фидер и съм доволен на фона на общата рибешка апатия по споменатата река в Кюстендилския регион.
Извинявам се, че повтарям темата тогава. Още съм нов във форума и реших да споделя впечатления, за да съм полезен на някого.LSFC написа:Има си специална тема за Струма. А това, че в определен ден не ти е провървяло на дадено място, не означава, че там няма риба

Д.Граховски написа:Бобошево е чудна дестинация, стига да познаваш реката и да знаеш в кой сезон къде е рибата. Аз там ходяранна есен за кефал и имам чудесни попадения от сорта на 40-45 см кленове на спининг.
Истината е, че не съм запознат с района и пробвах, но не се получи особено добре. Пък и като бях друг колега, когота засякох там също се оплака. Може би на втори опит ще ми се получи

Djalevizator написа:Колега по моите скромни наблюдения сега в тези жеги кълве сутрин от разсъмване до към 12 на обяд и то добре. После е трагично положението. Дори привечер не е оферта да си пробваш късмета. Мнението не е само мое, а и на други колеги. Единствено се хвалят със слука в жегите колеги, които търсят кленове на вишня. Аз ходя по р.Струма между с.Невестино и с.Тръновлак. Аз ловя на фидер и съм доволен на фона на общата рибешка апатия по споменатата река в Кюстендилския регион.
Благодаря за съвета. Ще се отбия при първа възможност сутринта да видя как ще потръгне.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
В момента навсякъде е мъртвило, така че не е от мястото, пробвай средата на августpilota30 написа:Д.Граховски написа:Бобошево е чудна дестинация, стига да познаваш реката и да знаеш в кой сезон къде е рибата. Аз там ходяранна есен за кефал и имам чудесни попадения от сорта на 40-45 см кленове на спининг.
Истината е, че не съм запознат с района и пробвах, но не се получи особено добре. Пък и като бях друг колега, когота засякох там също се оплака. Може би на втори опит ще ми се получи
Tell people there’s an invisible man in the sky who

-
- научил се да хвърля
Неделя ходих близо до Кочериново на едно местенце на което съм имал слука да хубави каракуди и средни кленчета на царевица и житце. Писна ми да захранвам. Общо две големи кутии царевица и два пакета сварено жито ,което не е малко за 4-5 часа ритмично хранене. Общо взето на всеки две три изтичания шепа. Искарах един маломерен клен който върнах на момента. Разочаровах се, да бях си купил 500гр бял червей да си скубя уклейки и мренки цял ден.
eми, явно ще почакам. То и без това ще имам транспортен проблем през следващите две седмици, пък да но ми провърви. Ако намеря ентусиаст да ме метне до там може и по-раноД.Граховски написа:В момента навсякъде е мъртвило, така че не е от мястото, пробвай средата на августpilota30 написа:Д.Граховски написа:Бобошево е чудна дестинация, стига да познаваш реката и да знаеш в кой сезон къде е рибата. Аз там ходяранна есен за кефал и имам чудесни попадения от сорта на 40-45 см кленове на спининг.

аз обикновено ходя със сериозно снаражение, откъм стръв, но като не ми потръгне в пръвите три часа, разочаровам се и почвам да премислям за преместване. А всички мъници, които бодна ги пускам да растат и да ни радват, като пораснатКаба Тоньо написа:Неделя ходих близо до Кочериново на едно местенце на което съм имал слука да хубави каракуди и средни кленчета на царевица и житце. Писна ми да захранвам. Общо две големи кутии царевица и два пакета сварено жито ,което не е малко за 4-5 часа ритмично хранене. Общо взето на всеки две три изтичания шепа. Искарах един маломерен клен който върнах на момента. Разочаровах се, да бях си купил 500гр бял червей да си скубя уклейки и мренки цял ден.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
LSFC написа:Има си специална тема за Струма.