Оризаре!

Модератор: Кърцата

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Оризаре!

Мнение от ribata92 »

Сега отскачам на Оризаре :)Довечера ще дам информация ;)
То риба има ама водата е повече.
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

:)

Мнение от kocet0 »

Наслука ! Чакаме инфо ... и да не се отнесеш много по рибоците , в 5:00 имаме мач ! :wink:
SPINING FOREVER ;)
geno77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от geno77 »

риба,с нетърпение очаквам инфото за оризаре.аз преди 3-4 седмици бях там и имах почти успещен излет.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Аз не бях,че верно имахме мач :)Но баща ми е бил от 12:00 до 20:00 някъде...резултат две-три прилични щуки по 500-600 грама парчето,както ,а на Марица малко мряни,които бяха вкусни :) и няколко малки шаранчета,които в момента плуват :)!Еми това е,тъй като аз и баща ми не сме ходили там баща ми е питал един човек за водоема и е казал,че излизат сомове в порядъка на 30-40 кг.А този колега е бил хванал два костура по 500 гр,което си е добре!
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kocet0 »

2-3 щуки ли ... 2 или 3 последно ... това не е като да кажеш двеста-триста грама ... 2 или 3 щуки :roll: къде и на какво са излезнали всичките рибоци ?
SPINING FOREVER ;)
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Щуките са 2 + една малка,която е върната затова казах 2-3 :)Иначе щуката е излезнала на блесна доколкото знам,а останалите на всякакви видове червей.За костура нямам информация,но предполагам,че е на симеонче :)
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

За да не отварям нова тема ще пиша тук.Отивам на МАрица с баща ми довечера ще има инфо,ще търся главно шарана,кефала и щука ако излезе.. :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ribata92 написа:Аз не бях,че верно имахме мач :)Но баща ми е бил от 12:00 до 20:00 някъде...резултат две-три прилични щуки по 500-600 грама парчето,както ,а на Марица малко мряни,които бяха вкусни :) и няколко малки шаранчета,които в момента плуват :)!Еми това е,тъй като аз и баща ми не сме ходили там баща ми е питал един човек за водоема и е казал,че излизат сомове в порядъка на 30-40 кг.А този колега е бил хванал два костура по 500 гр,което си е добре!
всичко добре ами малките шаранчета къде ги хвана баща ти,на марица ли.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
kocet0
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kocet0 »

Рибата92 ... утре съм решил че ше съм за риба ама къде :roll: като се върнеш да обясниш всичко от игла до конец за да направя един успешен утре ;)
SPINING FOREVER ;)
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

На 6-ти километър 2 костура(единия около 300 грама) и 5-6 каракуди,всичко е във водата.
Иначе хванах на място малки рибки и метнах за щука ма неще.На дъно не удари на царевицата нито веднъж за 8 часа.Кажи речи валата,ама като гледах ние май бяхме най-добре от всички колеги.
Закючение:Препоръчвам да изчакате 3-4 дни да се захлади,защото сега няма смисъл!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”