Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Оризаре!
Модератор: Кърцата
-
- ще става разбирач
Аз не бях,че верно имахме мач
Но баща ми е бил от 12:00 до 20:00 някъде...резултат две-три прилични щуки по 500-600 грама парчето,както ,а на Марица малко мряни,които бяха вкусни
и няколко малки шаранчета,които в момента плуват
!Еми това е,тъй като аз и баща ми не сме ходили там баща ми е питал един човек за водоема и е казал,че излизат сомове в порядъка на 30-40 кг.А този колега е бил хванал два костура по 500 гр,което си е добре!

То риба има ама водата е повече.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
всичко добре ами малките шаранчета къде ги хвана баща ти,на марица ли.ribata92 написа:Аз не бях,че верно имахме мачНо баща ми е бил от 12:00 до 20:00 някъде...резултат две-три прилични щуки по 500-600 грама парчето,както ,а на Марица малко мряни,които бяха вкусни
и няколко малки шаранчета,които в момента плуват
!Еми това е,тъй като аз и баща ми не сме ходили там баща ми е питал един човек за водоема и е казал,че излизат сомове в порядъка на 30-40 кг.А този колега е бил хванал два костура по 500 гр,което си е добре!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
На 6-ти километър 2 костура(единия около 300 грама) и 5-6 каракуди,всичко е във водата.
Иначе хванах на място малки рибки и метнах за щука ма неще.На дъно не удари на царевицата нито веднъж за 8 часа.Кажи речи валата,ама като гледах ние май бяхме най-добре от всички колеги.
Закючение:Препоръчвам да изчакате 3-4 дни да се захлади,защото сега няма смисъл!
Иначе хванах на място малки рибки и метнах за щука ма неще.На дъно не удари на царевицата нито веднъж за 8 часа.Кажи речи валата,ама като гледах ние май бяхме най-добре от всички колеги.
Закючение:Препоръчвам да изчакате 3-4 дни да се захлади,защото сега няма смисъл!
То риба има ама водата е повече.