Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Копринка или Жребчeво
Модератор: bobopeli
Копринка или Жребчeво
Другата седмица с приятели мислим да ходим за риба хем и хапване пийване сред природата да си отпочинем от работата. Въпроса е къде дали на Копринка или Жребчево. Чета в темата за Копринка че го изпускат и рибата не била много активна. Отговорността за избора на мястото лежи на моите рамена. Моите хора очакват да ги заведа на място където има риба. Та да ми препоръчате къде да ги заведа да хванем малко риба и да става за преспиване.
Също и пътя до мястото е важен фактор.
Помагайте че да не се излагам.
Благодаря.
Също и пътя до мястото е важен фактор.
Помагайте че да не се излагам.
Благодаря.
- Port_Royal
- разбира нещата
Re: Копринка или Жребчeво
И двата язовира разполагат с богат запас от риба,стига да знаеш местата където да отидеш и най-важното как да я накараш за кълве.Така,че който и от двата язовира да избереш няма да сгрешиш.Rsg1f1 написа:Въпроса е къде дали на Копринка или Жребчево

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
- Vesko1
- сериозен играч
Хвърли -ези...тура.Ако ези се падне ЕДНОТО...иди на сЪЩОТО...не сменяй дестинацията в последния момент...Наслука!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Също така бих желал да ми препоръчате и конкретно място на някой от двата язовира ставащ и за риболов и за пикник с преспиване. Да не е много голо мястото да си има и сянка. Ако има и нещо едро ще е екстра.
Бяхме говорили за Копринка с тях .
Бяхме говорили за Копринка с тях .
При положение че язовира пада постоянно,хубаво място за пикник,да не е голо,да има сянка пък и нещо едро да очакваш?!
Дано не се разочаровате
Дано не се разочаровате
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Абе сянката не е задължителна.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И двата язовира са готини, но иди на който ти се ходи повече. Копринка или Жребеца, ти избираш. Избери сам, за да не те яд после и извлечи максималното...
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
И "Жребеца" го източват яко в момента.
Здравей колега. Горещо ти препоръчвам Жребеца - църквата или буклуците. Вярно е че го източват но останах ме доволни. На отпадаците яко дърпа каракудата (около 500-800 грама) на пружина а на църквата дори излизат и шаранчета до 2кг.
Успех и да пишеш как сте изкарали!
Успех и да пишеш как сте изкарали!
GooD luck ~ HaVe FuN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да не отварям нова тема,бих искал да ми дадете информация конкретно за Копринка ще седя около 6 вечери запасил съм се с царевица гранули и топчета яко мисля да потърся някой шаран по голям. Ако някой има инфо за метода,вида на стръвта,дълбочината и място и не се срамува да сподели ще съм му благодарен 

Без риболов няма любов !
Аз от Копринка не съм много доволен, но ще продължавам да я мъча(тази година с по хубави такъми). Дребосъци има, но големи рядко се обаждат. За спининг е добре иначе