Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Въдица Diamond bolo carbon power formax за какво се ползва
Модератор: sapuna
Въдица Diamond bolo carbon power formax за какво се ползва
Здравейте,
Имам въдицата Diamond bolo carbon power formax, 4 метра и 4 секции.Искам да ви попитам тази въдица за какъв риболов е подходяща.Прегледах темите и потърсих по нет-а но останах малко объркан.Предполагам съкращението боло е болонезе.Начинаещ съм и нямам опит.Тъй като боло въдиците се ползват за риболов на плувка , а до сега съм я ползвал за фидер (2 пъти ) проблем ли е това.Ако може някакви съвети , ще бъде от помощ.
Поздрави .
Имам въдицата Diamond bolo carbon power formax, 4 метра и 4 секции.Искам да ви попитам тази въдица за какъв риболов е подходяща.Прегледах темите и потърсих по нет-а но останах малко объркан.Предполагам съкращението боло е болонезе.Начинаещ съм и нямам опит.Тъй като боло въдиците се ползват за риболов на плувка , а до сега съм я ползвал за фидер (2 пъти ) проблем ли е това.Ако може някакви съвети , ще бъде от помощ.
Поздрави .

-
- научил се да хвърля
Re: Въдица Diamond bolo carbon power formax за какво се полз
Това е въдица за риболов с плувка на река,може и стоящ водоем.За фидер рано или късно ще я счупиш-има фидер въдици за тази цел.Влез в сладководен риболов има написано и за риболов на болонеза,и за риболов на фидер!Поздрави!