Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

CatzOn яз. А. Стамболийски 28-30.08.2015
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
CatzOn яз. А. Стамболийски 28-30.08.2015
Здравейте съфорумници,
Накратко... В петък акостирах на яз. А. Стамболийски с ясната идея за отдих и по-малко риболов. След натоварена работна седмица какво по-хубаво от това да отпочинеш на любимо място. Безценно наистина.
Като любител на скарата не се мина без нея. Двата дни този път бяха споделени от неколцина приятели и времето прекарано там се превърна в хубав спомен. Идилия - скара, приятели, къпане и риболов.
Откъм риболов, немаловажна част от излетът разбира се, смея да твърдя, че мина успешно. Резултатите надминаха очакванията ми. Горещината, вятърът, дори и пълнолунието не повлияха на слуката. За което се радвам. От тази година след толкова много риболовни години вече разбрах, знам и избрах своят любим риболов, в който да вложа повече знания, такъми, време и бъдещи успехи. Сомският риболов ми прилегна най-на сърце.
Резултатите от излетът бяха около шест килограмов сом, уловен от брега на жива стръв. Жабче, хванато от водоемът, а за атракт - чъм. Още каракуда... удивително добри екземпляри. Както и уклей, ненадминато вървежен с бира. За захранка използвам мой лично приготвен микс от сварени частици - царевица, жито, соя, конопено семе, орех, слънчогледово семе и разбира се разноцветни гранули. В общи линий, повечето риба бе върната обратно във водоемът.
Апелирам към ходещите на яз. А. Стамболийски и живущите по поречието на р. Росица - моля, не изхвърляйте отпадъците си в реката и около реката. Грозно е. Язовирът има вид на бунище около брегът. А на пичът, който си скъса монтажите, докато тролеше се извинявам. Бях нанесъл стръвтта си прекалено навътре.
Благодаря за вниманието ви. Живи и здрави. Наслука и поздрави.
Накратко... В петък акостирах на яз. А. Стамболийски с ясната идея за отдих и по-малко риболов. След натоварена работна седмица какво по-хубаво от това да отпочинеш на любимо място. Безценно наистина.
Като любител на скарата не се мина без нея. Двата дни този път бяха споделени от неколцина приятели и времето прекарано там се превърна в хубав спомен. Идилия - скара, приятели, къпане и риболов.
Откъм риболов, немаловажна част от излетът разбира се, смея да твърдя, че мина успешно. Резултатите надминаха очакванията ми. Горещината, вятърът, дори и пълнолунието не повлияха на слуката. За което се радвам. От тази година след толкова много риболовни години вече разбрах, знам и избрах своят любим риболов, в който да вложа повече знания, такъми, време и бъдещи успехи. Сомският риболов ми прилегна най-на сърце.
Резултатите от излетът бяха около шест килограмов сом, уловен от брега на жива стръв. Жабче, хванато от водоемът, а за атракт - чъм. Още каракуда... удивително добри екземпляри. Както и уклей, ненадминато вървежен с бира. За захранка използвам мой лично приготвен микс от сварени частици - царевица, жито, соя, конопено семе, орех, слънчогледово семе и разбира се разноцветни гранули. В общи линий, повечето риба бе върната обратно във водоемът.
Апелирам към ходещите на яз. А. Стамболийски и живущите по поречието на р. Росица - моля, не изхвърляйте отпадъците си в реката и около реката. Грозно е. Язовирът има вид на бунище около брегът. А на пичът, който си скъса монтажите, докато тролеше се извинявам. Бях нанесъл стръвтта си прекалено навътре.
Благодаря за вниманието ви. Живи и здрави. Наслука и поздрави.
- Прикачени файлове
-
- DSC_0385.jpg (641.79 KiB) Преглеждано 2652 пъти
-
- DSC_0389.jpg (630.85 KiB) Преглеждано 2652 пъти
-
- DSC_0384.jpg (337.03 KiB) Преглеждано 2652 пъти
-
- DSC_0373.jpg (648.23 KiB) Преглеждано 2652 пъти
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Re: CatzOn яз. А. Стамболийски 28-30.08.2015
Колега,да не сте били на Дарданелите ?
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Местенцето изглежда много приятно, като гледам и навалица няма - идеално за релакс, пък щом сомове и сомци е имало, няма какво да се тревожим за тебе 

catch a fish or die trying !!!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Перфектно 
Точно на това място бяхме със спинингите в Неделя , явно сме се засекли ,но
Нищо, следващият път , поздрави !!

Точно на това място бяхме със спинингите в Неделя , явно сме се засекли ,но

Нищо, следващият път , поздрави !!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мястото е Градишките скали след тракащият мост. Колега muerter, може и да сме се видяли, но не се познаваме.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Браво колега ,сега е сезона на жабките.

Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
- hshopov
- разбира нещата
Браво,браво...хубав излет 

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им