проблеми при покупки от сайтове

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

проблеми при покупки от сайтове

Мнение от delio-haidutin »

2 пъти ми се наложи да поръчвам от наши сайтове и двата пъти греди.едно пише в поясненията за дадения артикул,а като дойде ,големи различия :evil:
първия път един тетра под,целя алуминиев ,с въртяща глава на 360 градуса.е ,не е целия от алуминий,но фрапиращото беше ,че и главата не се върти.след проведени разговори ,и с други фирми ,се оказа ,че такъв модел е имало ,но от преди 3 г.,и явно производителя за да не покачва цена ,спестява от детайли.
днеска си получих един челник ,по описание ,трябваше да е с алуминиев корпус.подобни ,но целите пластмасови има по китайските магазини по за 20лв,но нямат зарядно за автомобил.викам ,хайде ще дам някой лев от горе да е по -здрав и да има зарядно за кола,че да не се ангажирвам ,да вземам батерии за резерва.е нищо подобно-получавам същия като от магазина ,но със 12 лв горница :lol: .е има опция прегледай и върни ,но ставаш спонсор на куриерската фирма.обадих се във фирмата ,казаха ,че грешката била тяхна и си поемали разходите за своя сметка,но пък куриера ,нямал как да ми отчисли таксата за доставка.върна ми цялата сума ,но положението остана висящо,и ако не намерят начин да ги прехвърлят парите за сметка на доставчика ,ще дойде да си ги вземе.така че с тези сайтове ,си е едно пазаруване на сляпо и май ,май ще да е за последно .''око да види ,ръка да пипне"
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: проблеми при покупки от сайтове

Мнение от chirusa_bg »

Проблема е, че пазаруваш от БГ сайтове.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

то това е ясно че в БГ-то ,повечето неща са мошенически.но за дребни пари ,да се засиля по чуждите сайтове ли?е ще отида в китайския и ще си го взема този челник ,но ще е само със зарядно за 220 + контеинер за батерии,а ми се искаше да има опция на 12 вт.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Аз си купих 2 челника с 15 диода,от илиенци за по 5 лв. броя.

Вътре има-навързани 3 батерии-които ми стигат,ако са заредени за седмица риболов.

Поне тая година направих 10 дневка-та съм изпробвал.

Пробвал съм да го вържа на Тентата да свети цяла нощ-и издържа-2 нощи-непрекъснато светене,

не мъждукане.

Тия къде са с 1 диод-и по мощни за далече-харчат в пъти-за 3 часа им пада батерията.

Обаче-трябва да си залепиш отстрани капачката с канаколит-щото често пада,при зареждане-

но за 5 лв брой толкова-с Петромах е в пъти по скъпо.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

chirusa_bg написа:Проблема е, че пазаруваш от БГ сайтове.
:smt045 :smt045
Челници да искам, всичките оттам идват :D. Единствения ти проблем ще е че ще чакаш 1 месец.
Limanov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Limanov »

Купувай само с безплатна доставка и връщай още в Еконт-а ако не харесаш или до 14 дни но тогава поемаш ти транспорта :)

Пробвай да върнеш в нормален магазин пръчка или макара след 14 дни да видим дали ще ти се зарадват :) затова Online е по-добре!
lusienn

Мнение от lusienn »

rap66 написа:
Челници да искам, всичките оттам идват :D. Единствения ти проблем ще е че ще чакаш 1 месец.

Нали ти обясних че ги взимаш веднага от тук-какви срокове по 1 месец и избор по картинка-отиваш и купуваш на място.

1-6лв 2 броя- по 5 лв-за количества не знам. :drinkers:

Риболовци.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

lusienn написа:
rap66 написа:

Нали ти обясних че ги взимаш веднага от тук-какви срокове по 1 месец и избор по картинка-отиваш и купуваш на място.

1-6лв 2 броя- по 5 лв-за количества не знам. :drinkers:
Малко далечко ще му е от ДЪБОВГРАД-обл.шуменска до Илиенци. :roll:
lusienn

Мнение от lusienn »

Еми Илиенци се води Балкански Търговски Център-и аз съм бачкал там кога имаше далавера :lol:

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

А сега дали има далавера-си личи по паркираните колиЫкоито си тръгват след работно време.

Най хубавите джипове се карат от Китайски наематели на търговските площи€

Българите са в девета глуха.

Риболовци.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Limanov написа:Купувай само с безплатна доставка и връщай още в Еконт-а ако не харесаш или до 14 дни но тогава поемаш ти транспорта :)

Пробвай да върнеш в нормален магазин пръчка или макара след 14 дни да видим дали ще ти се зарадват :) затова Online е по-добре!
как да вземеш с безплатна доставка ,като в този сайт ,си я поемаш ти ,а в други сайтове или ги няма същите или цените им са доста високи.
п.п. е,мина деня,от спиди не ме потърсиха ,явно са се оправили със таксата.но за такива аджамии като мене ,да имат 1 на ум ,че не всичко каквото хвърчи се яде :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”