Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Криптовалута ?
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Криптовалута ?
Здравейте, приятели
Не знам дали е правилното място да напиша тази тема, но все пак - много ми се иска някои от вас да споделят ако имат опит в използването на т. нар. криптовалути. Чета интересни неща по темата. На доста места прочетох за Onecoin, затова реших да ви пиша за впечатления. Оказва се, че за доста неща може да се използва. Бих се радвал да прочета мнения по темата, защото се колебая...
Благодаря предварително

Не знам дали е правилното място да напиша тази тема, но все пак - много ми се иска някои от вас да споделят ако имат опит в използването на т. нар. криптовалути. Чета интересни неща по темата. На доста места прочетох за Onecoin, затова реших да ви пиша за впечатления. Оказва се, че за доста неща може да се използва. Бих се радвал да прочета мнения по темата, защото се колебая...
Благодаря предварително

-
- научил се да хвърля
Re: Криптовалута ?
Линка който си дал не е коректен ! Това е само ЕДНО от мненията за тази "криптовалута".agavrailov написа:Здравейте, приятели![]()
.......... На доста места прочетох за Onecoin, затова реших да ви пиша за впечатления. Оказва се, че за доста неща може да се използва.........
Ако приема ,че темата не е просто евтина реклама ,то заповядай и други мнения:
http://cointelegraph.com/news/114399/on ... nzi-scheme" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://questona.com/stranniat-sluchai-s-onecoin/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Пак с уговорката ,че наистина ПИТАШ ,бих ти препоръчал да прочетеш повече за :
Litecoin,Namecoin,Peercoin,DogeCoin.......и разбира се за "царя" на криптовалутите - Bitcoin !
Като казвам "препоръчал" имам в предвид да се запознаеш с тях много сериозно (ако и намеренията ти са сериозни ) ,а не да се втурнеш с главата напред и да вложиш реални пари в тях

Много е важно да решиш сам за себе си за какво точно ще ползваш валутата/те която избереш .За инвестиция ,за спекула или просто за онлаин разплащане.
Предполагам знаеш как се съхраняват тези валути ,не е като да натъпчеш пари в дюшека.
ЧИСТ компютър ,СТАБИЛНА парола с десетки малки и големи букви + цифри ,а не "IVAN1975".
Ако не ти гръмнат паролата забележи ,че самите "борси" гърмят много често - разбирай сметката ти (твоята и на всички жертви вътре) става 0 (нула). Гърмяха и продължават да гърмят !
И за да не излезе ,че съм напълно скептичен ще добавя :
- дори от "пирамида" може да се изкарат пари ,ако хванеш точния момент
- има хора спечелили от това с инвестиция ,като са хванали "зората" на някоя валута (най-вече с Bitcoin)
- спекулата също носи пари ,но изисква много познания и здрав разум ,пък и дори когато спекулираш пак правиш някаква инвестиция
Аз лично нямам пари за това .
p.s. Ако поста ти е бил само реклама на onecoin ,то моля те драсни ми едно лично да знам ,че съм пълен глупак да губя време в отговор !
В замяна ще ти илюстрирам нагледно onecoin

http://prikachi.com/images.php?images/738/3468738T.gif" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Re: Криптовалута ?
Не му се връзвайте на тоя, пуснал си е темата в поне 10 форума.
Някъв анкетьор ли е къв е не го знам.
Някъв анкетьор ли е къв е не го знам.