Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Лепене на лодка
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Лепене на лодка
Здравейте колеги.Имам лодка sea hawk която изпуска между винила и пластмасовия винтил.Какво лепило е подходящо за този случай?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Лепене на лодка
Дай снимка.goran2 написа:Здравейте колеги.Имам лодка sea hawk която изпуска между винила и пластмасовия винтил.Какво лепило е подходящо за този случай?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
- Обратна връзка:
В неделя ще я снимам и ще кача снимка.Благодаря за включването.
- noemis
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Интекс си имат еднокомпонентно лепило за техните лодки, което работи отлично. От стария Маринър 4 си взимам парчета и върху новия си лепя разни държачи с катарами и халки за стойката на сонара, въдиците и подобни. Засега нямам забележки.
Intex Лепило за надуваеми продукти
http://get.bg/intex-lepilo-za-naduvaemi ... escription" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
http://get.bg/intex-lepilo-za-naduvaemi ... escription" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колега Благодаря за включването.Лепилото става за винила,но проблема при мен е между винила и пласмасата на винтила.Пробвал ли си пластмаса да лепиш на винила,че не ми стано?noemis написа:Интекс си имат еднокомпонентно лепило за техните лодки, което работи отлично. От стария Маринър 4 си взимам парчета и върху новия си лепя разни държачи с катарами и халки за стойката на сонара, въдиците и подобни. Засега нямам забележки.
http://get.bg/intex-lepilo-za-naduvaemi ... escription" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow" rel="nofollow
- КИРО
- Обратна връзка:
Като гледам,става въпрос за това

На подобна лодка

Проблема е,че не продавам лепило - SORY
Иначе това се разлепва цялото,и наново се лепи,иначе няма файда.
На долната снимка и четирите вентила наново съм ги правил,
като единия си беше добре,ама УЖ,другите като твоя по малко разлепени
Само като вдъхнаха от разтвора,и сами се отвориха после.

На подобна лодка

Проблема е,че не продавам лепило - SORY
Иначе това се разлепва цялото,и наново се лепи,иначе няма файда.
На долната снимка и четирите вентила наново съм ги правил,
като единия си беше добре,ама УЖ,другите като твоя по малко разлепени

Само като вдъхнаха от разтвора,и сами се отвориха после.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Е въпросът ми не беше продаваш ли лепило- SORY
А с какво лепило да я залепя?
А с какво лепило да я залепя?
- noemis
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Същият проблем със старата лодка си го реших с гъвкавото, водоустойчиво секундно лепило на LOCTITE.
Докато си купих новата лодка (около 2 години след това), старата издържа и не се наложи повторен ремонт. Важно е обаче и пластмасата и плата да се изшкурят и обезмаслят добре. Мястото не се огъва и лепилото държи (обаче за гъвкави елементи и самия плат е неподходящо, защото се напуква с времето).
ПП.И на друго място съм писал за тези лодки на интекс - животът им е около 5 г. (ако се пазят и съхраняват добре може и малко повече). Издържат по-малко от останалите (основно микро дупчици между дъното и балоните и краищата на надуваемия кил), но и цената им е наполовина на тяхната.
Докато си купих новата лодка (около 2 години след това), старата издържа и не се наложи повторен ремонт. Важно е обаче и пластмасата и плата да се изшкурят и обезмаслят добре. Мястото не се огъва и лепилото държи (обаче за гъвкави елементи и самия плат е неподходящо, защото се напуква с времето).
ПП.И на друго място съм писал за тези лодки на интекс - животът им е около 5 г. (ако се пазят и съхраняват добре може и малко повече). Издържат по-малко от останалите (основно микро дупчици между дъното и балоните и краищата на надуваемия кил), но и цената им е наполовина на тяхната.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря колега noemis за включването и за споделения опит!
На Киро ще му кажа,че с това включване което направи с нищо не помогна за решаването на проблема и по-добре да не се бе включвал!Обаче желанието му да си направи евтина реклама наделя в него и неможа за се сдържи!Не знам модераторите защо търпят такова поведение?!И молбата ми към тях е,ако е възможно да забършат скритата му реклама в тази тема.
На Киро ще му кажа,че с това включване което направи с нищо не помогна за решаването на проблема и по-добре да не се бе включвал!Обаче желанието му да си направи евтина реклама наделя в него и неможа за се сдържи!Не знам модераторите защо търпят такова поведение?!И молбата ми към тях е,ако е възможно да забършат скритата му реклама в тази тема.
- noemis
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
goran2, Киро искаше само да помогне, никаква реклама не си е правил!
Освен това, малко са хората с неговия опит с ремонта на гуменетки и определено знае какво говори.
Има и други теми с проблеми с тези лодки (на Интекс) и ако беше поразровил, нямаше да напишеш това.
Освен това, малко са хората с неговия опит с ремонта на гуменетки и определено знае какво говори.
Има и други теми с проблеми с тези лодки (на Интекс) и ако беше поразровил, нямаше да напишеш това.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Е аз не виждам как и с какво ми помогна Киро?Ще се съглася с теб,ако ми кажеш как в твоите очи помогна в случая на въпроса ми с какво лепило да я залепя?Киро си показа творбата и заяви сори лепило не продавам.Аз не съм искал да ми продава лепило който и да е.В моите очи си направи 100% скрита реклама!!!В други теми може и да е бил полезен,но в тази небеше.Виж твоето мнение ми е полезно и ти Благодаря за него.noemis написа:goran2, Киро искаше само да помогне, никаква реклама не си е правил!
- КИРО
- Обратна връзка:
Кей,лепило POLIMARINE двукомпонентно.
Обаждаш се на тел.0888414190,поръчваш си го по Еконт.
Малка опаковка от 250гр ти стигат.
Интересното ми е,после какво правиш ?
Зачистването на старото лепило се прави основно с тоулол,интересно ми е от къде ще го намериш.И после как ще го почистиш,и после как ще вкараш намазан вентил в този отвор,защото докато подпреш двете повърхности,вече си в киреча-няма разлепяне.
Че трябва да ти изнеса лекция от три четири страници,и пак няма да се оправиш.
Пусни едно ЛС на begleca,да ти разкаже някои неща.
Реклама викаш - ако исках реклама,имам възможност и по някои телевизии да я пусна,
без да заплащам нищо.
Реклама си тече само в моя сайт,и то отдавна не съм пускал там нещо ново.
В сервиза целогодишно ми стоят поне по една лодка в изчакване.
На много хора съм им казал как да си залепят някои неща,защото не си заслужава
да ми пращат лодките си за дреболии,но има възлови места,които не стават на полето да ги ремонтираш,колкото и лесни да ти изглеждат.
Повече в тази тема няма да се обаждам де.
Обаждаш се на тел.0888414190,поръчваш си го по Еконт.
Малка опаковка от 250гр ти стигат.
Интересното ми е,после какво правиш ?
Зачистването на старото лепило се прави основно с тоулол,интересно ми е от къде ще го намериш.И после как ще го почистиш,и после как ще вкараш намазан вентил в този отвор,защото докато подпреш двете повърхности,вече си в киреча-няма разлепяне.
Че трябва да ти изнеса лекция от три четири страници,и пак няма да се оправиш.
Пусни едно ЛС на begleca,да ти разкаже някои неща.
Реклама викаш - ако исках реклама,имам възможност и по някои телевизии да я пусна,
без да заплащам нищо.
Реклама си тече само в моя сайт,и то отдавна не съм пускал там нещо ново.
В сервиза целогодишно ми стоят поне по една лодка в изчакване.
На много хора съм им казал как да си залепят някои неща,защото не си заслужава
да ми пращат лодките си за дреболии,но има възлови места,които не стават на полето да ги ремонтираш,колкото и лесни да ти изглеждат.
Повече в тази тема няма да се обаждам де.
Малко със закъснение, но мисля че някой трябва да се извини на бате КИРО
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Всеки си има глава на раменете.Ти адвокат ли се явяваш?Или раздаваш акъл без да ти се иска?