Шуменското езеро

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

sulkata20
новобранец
новобранец

Шуменското езеро

Мнение от sulkata20 »

Вече съм в отпуск и мисля да отида на гости при едни роднини в Шумен. От тях научих, че събирали 6 лв такса на язовира. Миналата година съм ходил доста пъти понеже имах и много почивка и никой не е минавал да ми иска пари. Потърсих въ вфорума и прочетох, че имало някаква такса от 6 лв. От кога е така и за какво е тя.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Шуменското езеро

Мнение от Fishing_Fan »

От месец Март 2015 е въведена таксата и тя е 6 лв. на човек ,таксата е за такса достъп до водоема,понеже е на Напоителни системи.Забранен е риболова на стената.

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=285" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=90471" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

за какво е тази такса 6 лв????реторичен въпрос ,в тая страна на 'неограничените възможности" ,всеки може законно да рекетира.едни рекетират със ел енергия ,други с ВиК,трети с банки,четвърти с горива ,други с "магистрали" и венетки,а някои и с достъп до водоем :idea: :idea: :idea: :idea: ,но докато ганьовците си спим и си траем да не си развалим рахатлъка ,ще има и кой да ни слага чатала на врата. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
tzetzo62
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tzetzo62 »

delio-haidutin написа:за какво е тази такса 6 лв????реторичен въпрос ,в тая страна на 'неограничените възможности" ,всеки може законно да рекетира.едни рекетират със ел енергия ,други с ВиК,трети с банки,четвърти с горива ,други с "магистрали" и венетки,а някои и с достъп до водоем :idea: :idea: :idea: :idea: ,но докато ганьовците си спим и си траем да не си развалим рахатлъка ,ще има и кой да ни слага чатала на врата. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
+1
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”