Тракиец

Модератори: bobopeli, sapuna

наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Тракиец

Мнение от наблюдател »

Тази седмица посетих яз. Тракиец с оптимистичната нагласа да се сборя с някой приличен шаран :smt027 Пристигнах в петък късно, но на изкуствено осветление успях да разпъна дънните. Захранване с царевица, стръв царевица на косъм и на чепаре. На другия ден на плувката варено жито и сладка царевица. Целия съботен ден адска, непоносима жега и убийствено слънце. Въпреки това упорствах на въдиците, но като резултат няколко червеноперки. Да се неначудиш как лапа царевицата от дънните - тя по-голяма от устата и. Верно хубави перки по 25-6см, но не за това бях тръгнал. Та затова в неуспешни.
:wink:
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Снощи се прибра един прияте от Тракиец и той миказа също за червеноперки на дъно на царевица,хванал и няколко каракуди...абе слаба работа казва.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Много е важно да опитваме да излъжем рибата,рано или късно успеха идва.Естествено колкото по рано по добре.Другия път ще хванеш и заради този риболов :wink:
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Няма неуспешни излети! :wink: Рибата е само част от целия пъзел и следващия път ще го наредиш :lol:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Недко,нали знаеш че сух задник риба не яде.Да беше топнал в язовира поне..... :lol:
Наслука!
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Топнах аз ама другаде и не фаща дикиш. :wink:

А до мен имаше една двойка от Кърджали, които настояваха на хищника по всички методи. И при тях нъц - само две костурчета към 20 санта на симеонче.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”