р.Марица около Скобелево???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Здравейте колеги, аман вече от плажове и гмуркания , отпочинах си добре , време е сега и риба да половя. Та тази седмица се прибирам към родния град и смятам да половя на щеката с близалка.

Интересува ме евентуално , как е нивото на реката на това място , дава ли не дава ли риба , че ми омръзна да ги гледам тези грозни платерини под водата.

Благодаря предварително.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Здравей ЛОКАЛ,
точно на това место не съм ходил, но около Димитровград ходих преди една седмица, като цяло тегав риболовсамо дребени рибки(каракуда, мряна, кефал). имах само един удар на нещо едро, но уви, само наведе пръта и се отказа. Говорих и с колегите които бяха по реката от предната вечер, но и при тях пълно мълчание, сигурно заради жегата.
Но има нещо интересно-в момента рано сутрин около 05.00 до 07.00 дава сома на спининг, нпо за този вид риболов съм доста бос, така че нека колегите които са вещи да се включат.

Желая на всички да са живи и здрави(в тия адски горещини) и НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”