Мнения за 2 фидера Trabucco

Модератор: Paublo_Eskobar

РибаряМБ
новобранец
новобранец

Мнения за 2 фидера Trabucco

Мнение от РибаряМБ »

http://www.tomaxshop.com/catalog/trabuc ... -2752.html http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=55 С колегата jabarq1 сме ги харесали тези фидери,ще се ползват на язовир основно за дребна риба и за по едри до 2кг. най много риби, като строи, чувствителност,здравина как са ,качество на изработка,. Благодарим и няма да откажем и мнения и за други модели на Трабуко.
radenko
новобранец
новобранец

Re: Мнения за 2 фидера Trabucco

Мнение от radenko »

колега който и да вземете остава верен приятел имам го този белия с издължената дръжка само че ми е до 90 грама това е явно по нов модел супер сам доволен точен кастинг се прави става и за солена вода както си пише на него SW.
относно селектора там вече говорим за друг клас въдица имам този селектор които е хеви за мен това е фидера тестван натварван почти до максимум на всеки връх ако питате мен и двата бих ги взел стегнати без никакви лиготий.предимството на прецизана е че имаш две далжени в един фидер от колкото да взимаш втори надявам се че сам бил полезен успех много риби
РибаряМБ
новобранец
новобранец

Мнение от РибаряМБ »

radenko написа:колега който и да вземете остава верен приятел имам го този белия с издължената дръжка само че ми е до 90 грама това е явно по нов модел супер сам доволен точен кастинг се прави става и за солена вода както си пише на него SW.
относно селектора там вече говорим за друг клас въдица имам този селектор които е хеви за мен това е фидера тестван натварван почти до максимум на всеки връх ако питате мен и двата бих ги взел стегнати без никакви лиготий.предимството на прецизана е че имаш две далжени в един фидер от колкото да взимаш втори надявам се че сам бил полезен успех много риби
Благодаря за отговора колега ,в случая от този сайт са объркали снимката и вместо снимка на селектора са сложили на прецижана.
pgb
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pgb »

Колега разгледай и Селектор Мастер фидер аз го ползвам и съм много доволен 3.60 ,90гр. акция ,идеален е за язовири и платени водоеми
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”