Закона за риболов в Англия

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
snake0ne
новобранец
новобранец

Закона за риболов в Англия

Мнение от snake0ne »

Здравейте колеги. Несъм сигурен дали това е най-подходящия раздел за тази тема, но нехаресах друг :)
Та, по темата.... Живея в Лондон от известно време и дойде време вече за хобитата, но нещо не намирам инфото, което ми трябва в нета. За риболовния билет е ясно. Четох обаче, че за да ловя по темза ми трябва някакъв допълнителен билет, който се предлага само в годишен вариант, а тя свършва след няколко месеца. Каналните притоци включват ли се в това число?Второто нещо е, че куките трябвало да бъдат без контри :fishing5:
От отделните теми, който прочетох тук разбирам, че рибата се пуска задължително, че дори и трябва да си подготвен със специално легло, в което да се държи на брега докато се снимам евентуално....
Нека някой запознат сподели как точно стоят нещата с тези тънкости, че не ми се занимава с властта тук. Бих се радвал и за предложения за риболов в Лондон. Малко съм ограничен с предвижването, че съм с публичния транспорт, но мисля все ще има вариант някакъв.
Като цяло рибарската ми кариера в Английско тепърва започва, та ще се радвам на всякаква информация от ваша страна. Може и по телефона, ако не Ви се занимава с романи ;)
Мерси предварително! Весел уикенд :fishing9:
Аватар
a4koy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Закона за риболов в Англия

Мнение от a4koy »

Колега,ако си на ТИ с английския ,почети малко в някой англ форум,запознай се с активни риболовция по Лондон и действай,те ще ти обяснят и места и монтаж и правила.Предполагам ,не е много трудно защото видях 1 приятел беше снимал няква щука на някъв канал,но не съм питал какво що .Само знам че на някакъв воблер бая глемичък я е хванал.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”