Бели Лом

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Marto-picha
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Бели Лом

Мнение от Marto-picha »

Колеги планирам изглед с приятели на Бели Лом, та да ми кажете как е има ли риба, каква и на каква стръв да я ловя. Предварително ви благодаря!
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

И азсе интересувам от Бели Лом :?: Може би, колегата Димитар ще ни светне :idea: Ще съм благодарен на всеки, който може да даде инфо за язовира :?: :?: :?:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Marto-picha
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Marto-picha »

На мен един приятел ми каза че миналата седмица бил хванал 18 сулки на плувка и над 100 едри костура на герим. Но нещо не му вярвам щото много лаже. Та затова пуснах темата интересуваме бси4ката информация за язовира и рибата. Дано няко да даде поне някакво инфо
Аватар
gazika
новобранец
новобранец

здравейте колеги аре някой да даде инфо за язовира

Мнение от gazika »

здравейте колеги аре някой да даде инфо за язовира
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Здравейте колеги! Аз ходих преди една седмица с 2 нощувки и хванахме
десетина сулки на плувка (на рибка) , и другото костур и червеноперка (но в малко количество). Но на първият и вторият ден имаше страшни вълни и нямаше как да си хвърлим въдиците - само вечер ставаше огледало! На дънните имаше 2 3 хубави удара но без улов! :cry: :wink: :wink:
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Marto, може ли да имаш приятли, които не-само лъжат, но и бракониерстват с герими :?: Бягай от такива :twisted: ПРИЯТЕЛИ :smt021
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Marto-picha
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Marto-picha »

Бай Христо аз сам на 15 а тои е от моя клас (беше) голям идеот е с мрежи и гирими по реки и язовири. Да ми каже кога ще ходи да видиш как ще му вземат и мрежите и гиримите.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ами твоят приятел , Марто , може би не те лъже за сулките , но те са си маломерни , едрата бие много рядко , костура е добър , лъже се на спининг и на "рибенце" . Сулката бие на попчета , ако си извадиш от язовира . Иначе каракудата си е едра , кълве на пружина с качамак ( с топче стиропор на една от куките ) , кюспе и торен червей . Но всичко е относително , особено в тия жеги . Твоите "градски" предпочитат ръкава на с. Мировец , там също има хубави места , а и казват , че там шарана по - често се срещал , но това са приказки , виж там някой "градски " може да ти даде повече информация.
А на тебе бай Христо , като се решиш да посетиш язовира , обади се , все нещо ще ти помогна ... !
Късмет на всички !!!
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Само така ПИЧ :supz: :axe:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Митко, на всяка цена ще ти се обадя, тъкмо ще се запознаем пък аз ще се реванширам :partyman:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Един познат ми разправя,че нивото е паднало с метри и рибата не върви :( Вярно ли е?На 28.07.имам среща с едно печено агне в Разград и ако не на риболов,то поне на разузнаване на Бели лом,че въдиците ми дори не са го и помирисвали.А то мерака е голям...
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Че нивото е паднало си е вярно , защото се полива от язовира , а и като прибавим жегата , става още по - зле . Където е плиткаж се гази една кал , и риболова става малко неприятен , но ние сме хора свикнали на всичко . Между другото жената ми каза , че вчера двама рибари от смяната като си приказвали за Бели лом , единият се похвалил , че е тръгнал шаран , но на какво и къде на язовира , не е могла да чуе , защото я имат за "конкуренция" и като я видят на близо млъкват , но понякога се изтърват пред нея , и разбира се веднага "донася" информацията !
Та ти си вземи въдиците , хляб , вода , не искат , дето се вика , някъде по пътя може да се намери някоя "локва" с риба , и ти да се тюхкаш за тях ...
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”