Лефкада или Тасос през януари 2016?

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
nadiarib
новобранец
новобранец

Лефкада или Тасос през януари 2016?

Мнение от nadiarib »

Здравейте колеги,отварям нова тема тъй като не видях никъде информация за риболова през януари.Насочили сме се към Лефкада или Тасос.Някой може ли да ми даде някаква информация за рибата през този месец .Пробваме от брега за хищници .Планираме да тръгнем средата на тази седмица и двете места не са посещавани от нас.Благодаря ви предварително :fishing3:
LOOP
новобранец
новобранец

Re: Лефкада или Тасос през януари 2016?

Мнение от LOOP »

Привет,
Живо се интересувам от темата, но информацията е доста оскъдна ... Това, което съм разбрал е, че Януари не е най-удачното време за спининг от брега: лавраците са в размножителен период и не са активни, останалите хищници са сезонни и сега поне в Северна Гърция не им е времето, може би баракудите ще са вариант и на двете места. Аз лично бих заложил на Лефкада. Можете да помислите и за Волос, района не е никак лош :wink:
Носете си и калмарети, привечер и рано сутрин калмарите ще ви доставят приятни емоции :wink:

Надявам се и някой колега с прясна информация и повече опит да пише в темата :)

Успех и да се похвалите какво сте свършили :D :fishing3:
Перко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Лефкада или Тасос през януари 2016?

Мнение от Перко »

Е...........е току-що се връщам от Тасос!
Време хубаво ,ако не излезе вятър и воблера да те удря обратно в челото :)
На Лименария редки лефери - на час по лъжичка.............на Алики - тюлени............на Скала калираки - добро попадение на баракуди..........на Лименас само дръпнахме по някой паламуд и то само сутрин рано!
Мен ако питаш на Левкада ми се чини ,че ще е по-добре!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболов в Гърция (от брега)”