Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

инжектирани портокали?????!!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
инжектирани портокали?????!!!!
тези портокали ми ги донесоха (подариха ) от гърция.след като обелих 1 ,се изумих от вида му ,прилича на тези за които казаха че са инжектирани със заразена кръв.мисля си че това са някакви си пусканици и не е точно така.но все пак се вижда че има 2 дупчици по кората,и на другите портокали има такива дупчици.този който ми ги даде ,казва ,че това били някакъв специален сорт ,между грепфрут и портокал,търсил да си купи такива ,че имали по-малко захарност и били за диабетици.пак казвам ,че си мисля ,че не е някакъв сорт ,а просто са ги инжектирали с нещо.не сме ги кусвали ,и всичките десетина,ще отидат на боклука,вида им е отвратителен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Re: инжектирани портокали?????!!!!
Т ъй ще е -какво да купим , на какво да вярваме,всичко е боклук ,химия и ГМО. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

-
- Модератор
Дельо, мисля, че грешиш.
Зная, че има към 20 сорта портокали и зреят в определени периоди даващи възможност да ги консумираме от м.ноември та чак до м.март.
Познаваме обаче онези, които се внасят тук и ги възприемаме по нашия вкус за консумация. Колко са в действителност сортовете, не знаем.
Пък точиците ... виждал си подобни по Ябълка, Круша, Праскова такива. И по Портокала си има заболявания, както по нашите плодове. Та може и да не те е излъгал човека. Разни народи - разни вкусове.
Зная, че има към 20 сорта портокали и зреят в определени периоди даващи възможност да ги консумираме от м.ноември та чак до м.март.
Познаваме обаче онези, които се внасят тук и ги възприемаме по нашия вкус за консумация. Колко са в действителност сортовете, не знаем.
Пък точиците ... виждал си подобни по Ябълка, Круша, Праскова такива. И по Портокала си има заболявания, както по нашите плодове. Та може и да не те е излъгал човека. Разни народи - разни вкусове.
Направи си труда да прочетеш що е това Генно Модифициран Продукт (растителен), пък тогава го употребявай. Ако не ти се търси, ЕТОПавел Три написа:... химия и ГМО.
това много ми хареса :
"Глупостта е безкрайна. Тя може да сътвори повече, отколкото знанието може да опровергае."
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Голяма драма, голям ужас! Инжектиран е, разбира се. Всички от този вид са инжектирани от злия гений, вероятно американец или в краен случай евреин.
Иначе сорта си им е такоф, кърваффф.
Те
https://www.google.bg/search?q=blood+or ... BigB&dpr=1
Иначе сорта си им е такоф, кърваффф.
Те
https://www.google.bg/search?q=blood+or ... BigB&dpr=1
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
схващам ти иронията и намека и сигорно искаш да кажеш че това е нещо непознато в хранителната индустрия.може и да си прав че е сорт ,понеже са ни носили лимони с цвят на портокали и с кръгла форма,но ако не бяха тези дупчици и то една до друга ,да не се усъмни човек.chirusa_bg написа:Голяма драма, голям ужас! Инжектиран е, разбира се. Всички от този вид са инжектирани от злия гений, вероятно американец или в краен случай евреин
п.п.за инжектиране по разни меса и месни продукти ,не си чувал ,нали .а виждал ли си закупени краставици ,след няколко дена съхранение в хладилник ,да си увеличат драстично размера( да надебелеят),и след това да мухлясат и гният.това пак е някакво наше въображение и превиждане ,че някой ни тъпче с боклуци.сложи една домашна краставица в хладилник ,и виж какво ще и се случи

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хора, чил 
Всички тук сме големи хора и знаем как се предава спин... Да, портокалите са странни, много страни, но не са инжектирани с заразена кръв.

Всички тук сме големи хора и знаем как се предава спин... Да, портокалите са странни, много страни, но не са инжектирани с заразена кръв.
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Казвам само, че един смешен врачано-монтански сайт пусна измислица за инжектирани със СПИН портокали. Напълно измислена новина от А до Я и маса народ се литна.delio-haidutin написа: схващам ти иронията и намека и сигорно искаш да кажеш че това е нещо непознато в хранителната индустрия.
Смешно, много смешно!
Нищо не съм писал за краставици, месо и др.
Пуснал съм ти и линк, на който може да научиш повече за сорта на портокала.
Сега ти пускам и една рецепта, да си направиш торта.
http://kulinar.bg/%D0%A1%D0%BE%D1%87%D0 ... 65579.html
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- разбира нещата
ако си прочел внимателно първия ми пост ,казах че изобщо и не си мисля ,че някой ще си играе да инжектирва кръв със спин ,по разни плодове и зеленчуци,след като се знае ,че начинанието му ще е пълен фарс.както се изказа един вирусолог ,има далеч по-ефективни начини за умишлено разпространяване на зарази.тука става въпрос за вкарване на разни химикали ,за по-бързо зреене ,срок на годност или оцветяване.
пак казвам ,дано да си е нормален сорт със следи от естествени неприятели ,а не от човешка манипулация.
пак казвам ,дано да си е нормален сорт със следи от естествени неприятели ,а не от човешка манипулация.
Направих си труда ,прочетох от -до ,не си налагам мнението . "Свободна " държава сме-кой каквото иска да яде-има за всички -и ГМО и без ГМО.Лично аз предпочитам второто.rap66 написа:Направи си труда да прочетеш що е това Генно Модифициран Продукт (растителен), пък тогава го употребявай. Ако не ти се търси, ЕТОПавел Три написа:... химия и ГМО.
това много ми хареса :
"Глупостта е безкрайна. Тя може да сътвори повече, отколкото знанието може да опровергае."
За глупостта си много прав-по хората 'оди .
Късмет.Всичко е до късмет.