Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

въпрос?
Модератор: bobopeli
въпрос?
Здравейте колеги,извинявам се ,че въпроса ми е не на място,но не намерих нищо подходящо.Моля когато получа отговор модероаторите ако преценят да приключат темата.
Въпроса е следният:
Имам 3-4 нови китайски макари които искам да подаря на някое дете/деца.Имаше един колега който правеше сбирки или състезания за деца в неравностойно положение(не си спомням в кой от форумите съм го гледал).Ако може някой по запознат да ми прати линк или начин за връзка с колегата?Или пък идея къде да ги пратя, за нещо подобно(за моя сметка разбира се).Макарите са обикновени китайци, размер 3ка,нищо особено,но пък са нови и предполагам ще изкарат няколко риболова и ще зарадват някое дете.
П.П. Сега като се замисля имам и доста непотребни куки,плувки и всякакви щуротии за съжаление стари или ползвани.Има ли тема ,или да отворим някоя за подаряване на подобни неща.
Въпроса е следният:
Имам 3-4 нови китайски макари които искам да подаря на някое дете/деца.Имаше един колега който правеше сбирки или състезания за деца в неравностойно положение(не си спомням в кой от форумите съм го гледал).Ако може някой по запознат да ми прати линк или начин за връзка с колегата?Или пък идея къде да ги пратя, за нещо подобно(за моя сметка разбира се).Макарите са обикновени китайци, размер 3ка,нищо особено,но пък са нови и предполагам ще изкарат няколко риболова и ще зарадват някое дете.
П.П. Сега като се замисля имам и доста непотребни куки,плувки и всякакви щуротии за съжаление стари или ползвани.Има ли тема ,или да отворим някоя за подаряване на подобни неща.
Re: въпрос?
Ето линк с адресите и телефоните на домовете.
Адреси на домове за сираци: 7 - 18 г. h ... si.php?i=2
Адреси на домове за сираци: 7 - 18 г. h ... si.php?i=2
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Адмирации, колега!!!!!
Страхотно предложение, и аз ще дам моята лепта.
Страхотно предложение, и аз ще дам моята лепта.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Благодаря колеги!