риба от Неа Врасна
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
риба от Неа Врасна
Здравейте,
хванах една риба лятото и чак сега успях да пиша. Някой може ли да ми каже каква е?
хванах една риба лятото и чак сега успях да пиша. Някой може ли да ми каже каква е?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: риба от Неа Врасна
Здравей колега,
Без да съм специалист, това на снимката ми прилича на лаврак.
Без да съм специалист, това на снимката ми прилича на лаврак.
- alekst
- Модератор
- Обратна връзка:
Лаврак , като са малки имат точки , като пораснат точките изчезват
as-lures.com
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Миналото лято в Неа Врасна и ние хванахме доста такива в една таверна. За риболов е много хубаво там. Браво.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
петнист лаврак (Decentrarchus punctatus)
мерси на всички за отговорите. И аз си мислех, че е лаврак, но не бях сигурен. Тогава хванах много на полупотъваща бомбарда, точно където се разбива водата на брега. Почти еднакъв размер , около 200-300 гр. , но ги пусках обратно защото не знаех какви са. Взех само 2 , защото бяха лошо закачени и щяха да умрат...
Добре си направил. Безумие е да задържиш лаврак под кило! И кило е малко, но какво съм виждал ....darmoqd написа:мерси на всички за отговорите. И аз си мислех, че е лаврак, но не бях сигурен. Тогава хванах много на полупотъваща бомбарда, точно където се разбива водата на брега. Почти еднакъв размер , около 200-300 гр. , но ги пусках обратно защото не знаех какви са. Взех само 2 , защото бяха лошо закачени и щяха да умрат...
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS