Sensas Nanoflex 954
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- u3BbH3eMeH
- новобранец
Sensas Nanoflex 954
Привет колеги ! Бих искал да ви попитам някой от вас дали има преки наблюдения върху конкретния модел ? Твърдост , здравина , баланс на щеката , ако някой я е клатил ще му бъда безкрайно благодарен да сподели инфо как се държи като цяло щеката в ръцете.Заслужава ли си или не
Благодаря на всеки отделил от времето си , Поздрави !!!

Благодаря на всеки отделил от времето си , Поздрави !!!
Catch & Release
Re: Sensas Nanoflex 954
Едва ли има колега който да има точно този модел тук в БГ. Като тегло я дават 999гр. В каква окомплектовка мислиш да я взимаш и за колко пари ако не е тайна
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Кое си е- си е

- u3BbH3eMeH
- новобранец
Mikej , щеката ми я предлагат с 3 топ сета на 5-то коляно , + 1 вътре в нея.Къпинг кит на 4-то коляно + чашки и калъф.Всичко това за 1080 Е.Чакам цена за nanoflex 974 , нея я дават 870 грама мисля че беше.Твърдост 5/5 , докато 954 е 4/5 в каталога на Sensas.Колебая се и за Maver Oculus 799 na 16 м , ама с тия топ сети powerlite на 2-ро коляно нещо не ми се връзва ...mikej написа:Едва ли има колега който да има точно този модел тук в БГ. Като тегло я дават 999гр. В каква окомплектовка мислиш да я взимаш и за колко пари ако не е тайна
Catch & Release
Комплекта е доста приличен и цената е добра за нова щека /вече за баланс и твърдост не мога да кажа. Мавера миля че е 810гр. /доста по лек от сенсаса / но му куца ком. с тия къси топ сети а и тия 16. според мен не са ти нужни тук. /не съм фен на щеките за английския пазар и Мавер като цяло / Поздрав.
То не кълве, ама ние си ловиме
Кое си е- си е

Кое си е- си е

- u3BbH3eMeH
- новобранец