Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВОЙВОДИНОВО 2016
Модератор: dantho.mihov
ВОЙВОДИНОВО 2016
Търся спътници от Сандански за пътуване СПИНИНГ ТУРНИР ВОЙВОДИНОВО 2016.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 50#p967650
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 50#p967650
-
- научил се да хвърля
Re: ВОЙВОДИНОВО 2016
Колега ако ще биеш толкова път със сигурност има по подходящи дестинации от този миниатюрен гьол. В радиус 40 км от Пловдив има уникално красиви водоеми. А и 50лв такса ми се струва леко пресилено. Ако все пак си решил да премериш сили с други риболовци пожелавам ти късмет.
Благодаря за пожелания. Аз участвах в турнири в Украйна, сега искам да опитам в България.
Ти в Океан ли си свикнал да ловиш или в "миниатюрните гьолове" не ти се получава риболова?Каба Тоньо написа:Колега ако ще биеш толкова път със сигурност има по подходящи дестинации от този миниатюрен гьол. В радиус 40 км от Пловдив има уникално красиви водоеми. А и 50лв такса ми се струва леко пресилено. Ако все пак си решил да премериш сили с други риболовци пожелавам ти късмет.
Човека си търси спътници,а ти говориш за гьола тцтццт.
-
- научил се да хвърля
Колега ако имаш проблем със свободно изказаните мненията на другите, форумът не е твоето място. Коментарът ти подсказва две вероятности;a4koy написа:Ти в Океан ли си свикнал да ловиш или в "миниатюрните гьолове" не ти се получава риболова?Каба Тоньо написа:Колега ако ще биеш толкова път със сигурност има по подходящи дестинации от този миниатюрен гьол. В радиус 40 км от Пловдив има уникално красиви водоеми. А и 50лв такса ми се струва леко пресилено. Ако все пак си решил да премериш сили с други риболовци пожелавам ти късмет.
Човека си търси спътници,а ти говориш за гьола тцтццт.
1. Ти си арендаторът или близък до него човек и имаш интерес да си промотираш бизнеса. Ако е така желая ти много посетители , но пимисли върху начина по който се обръщаш към потенциални клиенти.
2.Просто се заяждаш с непознат неизвестно с каква цел. Сигурен съм че ако водим този разговор лице в лице няма да си толкова откровен по отношение на моретата и океаните. Знам че анонимността на интернет е много окуражаваща, но все пак се дръж достойно и възпитано.
С уважение;
А. Йосифов
Г-дин Йосифов,ако бяхте прочели по обстойно въпроса на колегата,нямаше да се стига до там.Аз нито съм арендатор,нито мисля скоро да ставам такъв,това не е моя бизнес.Мисълта ми е ,че ако аз примерно търся превоз от Пловдив до Арапя за да къмпингувам,някой да ми каже : "зарежи тия палатки,ела в Сл.Бряг ...знаеш ли кви хотели кво чудо има".При теб нещата са същите,защо се опитваш да разубеждаваш хората да не ходят някъде,да не би ти да не харесваш арендатора и да има търкания между вас.Не е това целта на темата и мисля повече да не отговарям на такива въпроси.Достатъчно големи хора сме и може да носим отговорност за действията си,но не е редно да казваме на някой какво да прави и какво не.Долколкото виждам той е взел решение да ходи на състезание.Търси си пътници евентуално за мохабет и да разделят транспортните разходи,ако не си такъв ,по-добре остави нещата така.Поздрави А.Ходжев