Директен: Pokee champion i Globe new hunter 6м

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

kostadin skabrin
новобранец
новобранец

Директен: Pokee champion i Globe new hunter 6м

Мнение от kostadin skabrin »

Здравейте! Някой може ли да се изкаже за тези двете и коя е по-добра. Искам да е 6ца щото съм си свикнал с този размер. Та... коя от 2те е по-лека и по-добра за риболов на дребни мирни риби. Изкажете си мненията, а ако някой има някой от 2та модела(или и 2та)нека каже с какви такъми е. Аз ще лова с него на плувка на с фин монтаж, затова такива работи като влакно куки моля ви да ми ги споделите!!!! Ако пък друг е доволен от друг директен на същата цена качество и лекота нека сподели също!!!!
Аватар
bboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Директен: Pokee champion i Globe new hunter 6м

Мнение от bboy »

От Globe New Hunter на 6 м няма недоволни, тънка бланка, една идея по-лек е от Pokee-то, спокойно може да изкараш един нормален риболов без да го слагаш на стойка, същевременно доста здрав. Единствения минус е, че 6м е дължината на снадките, което го прави малко по-къс.
Аватар
vantonov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vantonov »

:fishing11: Globe-то го имам от не знам колко време вече и никога не ме е предавал. Стегнат, лек и без проблем вади рибоци до 2,5кг (предполагам има потенциал и за повече, но засега с него нямам по-голяма слука) Иначе за линиите...си зависи от теб. Аз имам няколко совалки - 0.18/16 повод, плувка 1,5гр. кука 12 - за по-сериозен риболов; 0,16/12 малко по-фин с 1гр. плувка 14 кука; а вече за уклейчета, червеноперки и през зимата ловя с 0,12 основно, а повода варира от 0,10 до 0,08. Куката тук е 14-16, а плувката е много мъничка - под 0.5гр. Варианти има много - зависи какви риби ще търсиш, колко са капризни, какъв е водоема и тн. В този ценови диапазон при 6 метровките...не знам дали ще намериш нещо по-добро. Мен ако питаш - взимай! няма да съжаляваш :))
Лошият риболовен ден винаги е по-добър от хубавия работен!
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Аз имам този :

http://fishingshop-pike.com/index.php?r ... uct_id=590

и покрива напълно нуждите ми /и е сравнително евтин/.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

За Глоуба не мога нищо да кажа ,но при тегло 250-300гр и двата посочени долу са по-добри от Шампиона.
- https://www.nariba.com/obiavi/?m=show&ad=19635
- https://www.nariba.com/obiavi/?m=show&ad=14528
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
ACTEPA
новобранец
новобранец

Мнение от ACTEPA »

kostadin skabrin написа:Здравейте! Някой може ли да се изкаже за тези двете и коя е по-добра. Искам да е 6ца щото съм си свикнал с този размер. Та... коя от 2те е по-лека и по-добра за риболов на дребни мирни риби. Изкажете си мненията, а ако някой има някой от 2та модела(или и 2та)нека каже с какви такъми е. Аз ще лова с него на плувка на с фин монтаж, затова такива работи като влакно куки моля ви да ми ги споделите!!!! Ако пък друг е доволен от друг директен на същата цена качество и лекота нека сподели също!!!!
Здравей колега! Моят съвет е да се насочиш към предложението на Pampasa. Много здрава въдица, ниско тегло/220гр/, тънка бланка, изпъната с прогресивен строй. В София ги има налични на 6 и 7м. Можеш да ги разгледаш отблизо и да ги сравниш с Ню хънтъра, който се предлага почти във всеки риболовен магазин. SIWEIDA - ULTIMATE POLE 6м може да има и друго приложение. Когато ти омръзне с малко инвестиции от тази пръчка се получава много прилична болонеза на 6м. за речен риболов.
ultimate pole.JPG
ultimate pole.JPG (36.43 KiB) Преглеждано 2240 пъти
Последно промяна от ACTEPA на Пет Мар 25, 2016 4:38 pm, променено общо 1 път.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
jordan_84
новобранец
новобранец

Мнение от jordan_84 »

Имам Хънтъра много съм доволен не е много тежък стегнат е !Защо незаложиш на Поки Ареа или Фл Супер Гейма имам Гейма на 7 метра и от нея съм много доволен а и са доста по леки от Хънтъра!
kostadin skabrin
новобранец
новобранец

Мнение от kostadin skabrin »

Мерси колеги за мненията досега, но ми изпадна 1 Глоуб Мирал на добра сума. Някой да има мнения за него 6м. Покки го зачерквам. А тези FL и Milo модели по леки и по добри от ню хънтъра и от мирала имат ли на подобна сума от 50-70лв?
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

Здравей колега имал съм globe cosmo 7м и от тази пръчка съм много доволен служила ми е много време . След като реших да я сменям си купих SIWEIDA - ULTIMATE POLE 7м мога да кажа че пръчката е много по-добра от globe cosmo и като тежина и като здравина. Аз лично в този клас последната въдица която бих купил ще е Globe new hunter .
Изображение

The Best
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”