Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ОВЧАРИЦА
Модератор: sapuna
ОВЧАРИЦА
смятам след седмица да ходя на Овчарица за няколко дена ,никога не съм ходил преди,някой да сподели опит?!благодаря!!
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
канален сом чат пат каракуда и шаран и големи амури 
преди 2 дена ограничиха риболова с шамандури , като по този начин дефакто забраниха риболова с разпъване навътре !
за захранка стара царевица за предпочитане прокиснала
за стръв от същата царевица ! никакви бурканчета , млечни и каквито и да е било други царевици !
заплаща се се 6 лв на 24 часа за 3 въдици ! ако си с гаджето или жена си
) още 3 въдици ! като за тях не се шплаща нищо 
надявам се да съм бил полезен !
всекя неделя понеделник и вторник съм там ! така че питаи ако нещо не ти е ясно

преди 2 дена ограничиха риболова с шамандури , като по този начин дефакто забраниха риболова с разпъване навътре !
за захранка стара царевица за предпочитане прокиснала

за стръв от същата царевица ! никакви бурканчета , млечни и каквито и да е било други царевици !
заплаща се се 6 лв на 24 часа за 3 въдици ! ако си с гаджето или жена си

надявам се да съм бил полезен !
всекя неделя понеделник и вторник съм там ! така че питаи ако нещо не ти е ясно

- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
нека дам и аз малко инфо, че то като се замисля на дриг водоем от както свърши забраната не съм ходил.
та вчера бях пак на обичаната от много рибари стена на топлото. водата 32 градуса. за седмица се е качила с 30 см. силен вятър, ударите рядкост. при 100% реализация само 3 амура. единия ни го прибраха пазачите но както и да е . това е друга тема. новото е че пак са зарибявали с дребосък и то всякакъв. така като се замисля от моста празно нямам . риба има и дава обилно.
МОЛЯ ВСИЧКИ КОЛЕГИ ЧЕТЯЩИ ФОРУМА ДА НЕ ЛОВЯТ ДРЕБОСЪКА. ИМА ДОСТАТЪЧНО ЕДРА.
наслука на всички
та вчера бях пак на обичаната от много рибари стена на топлото. водата 32 градуса. за седмица се е качила с 30 см. силен вятър, ударите рядкост. при 100% реализация само 3 амура. единия ни го прибраха пазачите но както и да е . това е друга тема. новото е че пак са зарибявали с дребосък и то всякакъв. така като се замисля от моста празно нямам . риба има и дава обилно.
МОЛЯ ВСИЧКИ КОЛЕГИ ЧЕТЯЩИ ФОРУМА ДА НЕ ЛОВЯТ ДРЕБОСЪКА. ИМА ДОСТАТЪЧНО ЕДРА.
наслука на всички